Draadloze deurbel

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Draadloze deurbel Bereik (in open veld): 60 meter
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
   
Merk: Byron - DB401E,
Aantal melodieën: 1,
Zendfrequentie: 433 MHz,
Voeding beldrukker: 1 x A23-batterij (incl.),
Voeding ontvanger: 3x AA-batterij (excl.)
Bereik (in open veld): 60 meter.
Productcode: 1383855
voorraad: 64
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 11,99Aantal 10-49: € 11,57Aantal 50-249: € 10,55Aantal 250+: € 9,59
€ 11,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1383855
Meer informatie over dit product

Met de Byron DB401E draadloze deurbel installeert u probleemloos een nieuwe bel, bijvoorbeeld thuis of op kantoor. U hoeft hier geen draden voor te trekken. Eenmaal geïnstalleerd heeft u tot wel 60 meter bereik, dat is ruim voldoende om de bel in uw gehele huis te horen. Of u neemt de ontvanger mee naar buiten zodat u, als u in de tuin zit, ook de bel van de voordeur hoort. Op deze manier mist u nooit meer een pakketje van PostNL of kinderen die u kinderpostzegels proberen te verkopen.

Installatie van de draadloze deurbel

De Byron DB401E draadloze deurbel kunt u in veel situaties gebruiken, bijvoorbeeld voor in huis om de bel in de tuin, de schuur, uw atelier of op de zolder te kunnen horen. Het is hierbij niet nodig om allerlei kabels te trekken. Het enige dat u hoeft te doen is de ontvanger voorzien van drie AA-batterijen, en de deurdrukker, het deel waarop gedrukt dient te worden, op of naast uw deur te bevestigen. De deurdrukker, waarin u de meegeleverde batterij dient te steken, kunt u met schroefjes vastmaken op uw deur of zelfs met dubbelzijdige tape. Hij kan tegen regen en heeft plek voor een naamplaatje. Dat is eigenlijk alles. Uw deurbel zal, indien erop gedrukt wordt, een seintje sturen naar de ontvanger in huis en u zult een melodie horen. Bij deze draadloze deurbel kunt u slechts uit één melodie kiezen. De DB401E draagbare witte deurbel van Byron heeft een draadloos bereik tot 50 meter. De deurbel beschikt over 1 melodie, 256 zelflerende codes mogelijk. De draagbare binnenunit van de DB401E kun je overal mee naar toe nemen; naar je zolder, je atelier of werkruimte of naar je tuin of schuur; zo hoef je nooit een bezoeker te missen! Het is ook mogelijk om deze binnenunit aan de muur te monteren. De beldrukker is voorzien van een naamplaatje.

Exclusief batterijen voor de ontvanger

Let er alleen wel op dat de batterijen voor de ontvanger niet inbegrepen zijn. De drie AA-batterijen moet u dus nog zelf aanschaffen. De batterij voor de deurdrukker wordt wel meegeleverd. Er zijn ook draadloze deurbellen die werken door ze in het stopcontact te steken, in plaats van op batterijen. Als u daar interesse in heeft, raden we u aan ons verdere assortiment te bekijken, want dit soort draadloze deurbellen verkopen wij ook.

Inhoud van de verpakking:
1 x Beldrukker met naamplaatje,
1 x Draagbare draadloze witte deurbel (muurmontage ook mogelijk),
Batterij beldrukker: 1 x A23 (inclusief),
Batterij draagbare deurbel: 3 x AA batterijen (exclusief).

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie