Beldrukker

Extra Beldrukker Byron Voeding beldrukker: CR2032 batterij (meegeleverd)
   
Beldrukker - Wit,
Merk: Byron - BY37,
Voeding: CR2032-batterij (incl.)
Productcode: 1383854
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 11,99
€ 11,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1383854
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 11,99
Meer informatie over dit product

De Byron BY37 extra beldrukker is een witte deurbel die u, met dubbelzijdige tape of met schroefjes, aan het deurkozijn kunt vastmaken. U kunt deze uitvoering gebruiken met draadloze ontvangers. U hoeft dus niet in de weer met draden en u hoeft ook niet te boren. Na het plaatsen van de meegeleverde CR2032-batterij hoeft u de drukker dus alleen maar op het deurkozijn te plakken. Dit product kan goed tegen water en wind en gaat daardoor lang mee.

Altijd te zien

Een handigheidje van deze versie is het feit dat er plek is voor een naamplaatje. Zo kunt u duidelijk maken dat bezoekers aan het goede adres zijn. Een andere handige toevoeging is het lampje. Dit licht op als het buiten donker wordt, daardoor is de bel ook in de avond en de nacht nog goed te zien. Zoekt u een simpele bel die u kunt gebruiken met veel soorten draadloze receivers? Dan is deze beldrukker van het merk Byron een goede optie. Laat u verrassen door het stijlvolle doch simpele uiterlijk van deze beldrukker.

Draadloze deurbel

Dit artikel van Byron is te gebruiken met een draadloze ontvanger. U hoeft dus geen kabels te trekken of gaten te boren. Deze receiver moet u nog wel apart aanschaffen. Als u deze in huis heeft, is het in werking stellen van de deurbel een fluitje van een cent. Allereerst plaatst u de beldrukker, na het plaatsen van de batterij, dus op het deurkozijn. Dit kan met schroeven of dubbelzijdige tape. Vervolgens steekt u de ontvanger in huis in het stopcontact of stopt u er batterijen in. Dit hangt af van het type dat u gebruikt. Vervolgens kunt u, afhankelijk van de ontvanger, de melodie uitkiezen, het volume aanpassen etc. Zo heeft u in een handomdraai een werkende deurbel.Inhoud van de verpakking:
1 x beldrukker met naamplaatje

Eigenschappen:
• Beldrukker voorzien van naamplaatje
• Beldrukker licht op in het donker

Batterij beldrukker: 1 x CR2032 (inclusief)

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie