Draadloze deurbel

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Draadloze deurbel Bereik (in open veld): 75 meter
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
   
Merk: Byron - DB411E,
Extra: Met naamplaatje,
Aantal melodieën: 4,
Zendfrequentie: 433 MHz,
Voeding beldrukker: 1x A23-batterij (incl.),
Voeding ontvanger: 3x AA-batterij (excl.),
Bereik (in open veld): 75 meter.
Productcode: 1383853
voorraad: 1
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 13,99
€ 13,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1383853
Meer informatie over dit product

Gemakkelijk een nieuwe deurbel installeren, zonder dat u daar draden voor hoeft te trekken of voor hoeft te boren, doet u simpel met deze Byron B401E draadloze deurbel. Deze kunt u in veel situaties gebruiken, bijvoorbeeld voor in en rondom uw huis. Hiermee hoort u altijd als er iemand voor de deur staat, ook als u in de tuin, de schuur, de kelder, uw werkruimte of op zolder zit. Dit is een witte en draadloze deurbel bestaande uit een deurdrukker voor op de deur en een draadloze ontvanger voor in en rondom huis. De draagbare binnenunit van de B401E kunt u overal mee naar toe nemen; naar uw zolder, uw atelier of werkruimte of naar uw tuin of schuur. Het is ook mogelijk om deze binnenunit aan de muur te monteren. De beldrukker is voorzien van een naamplaatje, door de nightglow technology licht de drukknop op in het donker. Beide apparaten werken op batterijen. Die van de deurdrukker wordt meegeleverd, de drie AA-batterijen van de ontvanger niet.

De draadloze deurbel installeren

De installatie van de Byron B401E draadloze deurbel is een simpel karwei. U hoeft hier niet technisch voor te zijn. Het is niet nodig om te boren of om kabels te trekken. Het enige dat u hoeft te doen is 3 AA-batterijen in de ontvanger te stoppen en de meegeleverde A23-batterij in de deurdrukker. De deurdrukker maakt u allereerst vast aan de deur, met schroefjes of dubbelzijde tape. Deze deurdrukker is volledig waterbestendig. De ontvanger kunt u overal in huis leggen. Als er vervolgens iemand aanbelt, hoort u uit de ontvanger een melodietje zodat u weet: er staat iemand voor deur. U heeft de keuze uit 4 melodieën. Er zijn 256 zelflerende codes mogelijk

Hoeveel bereik?

Als u een draadloze deurbel aanschaft, wilt u natuurlijk weten wat het bereik ervan is. Op deze manier weet u zeker of u de bel ook hoort als de ontvanger bijvoorbeeld op zolder ligt en u in de tuin van een najaarszonnetje zit te genieten. Deze draadloze deurbel van het merk Byron heeft een bereik van 75 meter, althans in een open veld. Dat moet wel gezegd worden. Muren en andere obstakels zullen het bereik verminderen, maar desalniettemin zal het bereik van deze deurbel groot genoeg zijn om overal in huis te kunnen horen.

Inhoud van de verpakking:
1 x Beldrukker met naamplaatje,
1 x Draagbare draadloze witte deurbel (muurmontage ook mogelijk),
Batterij beldrukker: 1 x A23 (inclusief),
Batterij draagbare deurbel: 3 x AA batterijen (exclusief).

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie