Draadloze deurbel

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Draadloze deurbel Bereik (in open veld): 50 meter
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
   
Merk: Byron - DB411E,
Extra: Met naamplaatje,
Aantal melodieën: 1,
Zendfrequentie: 433 MHz,
Voeding beldrukker: 1x A23-batterij (incl.),
Voeding ontvanger: Netstroom,
Bereik (in open veld): 50 meter.
Productcode: 1383852
voorraad: 14
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 11,99
€ 11,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1383852
Meer informatie over dit product

De Byron DB411E draadloze deurbel is een wit apparaat dat u gemakkelijk en snel overal installeert. Dit is handig als uw eigen deurbel kapot is of te weinig bereik heeft. De ontvanger werkt op netstroom en dient u dus in het stopcontact te steken. Heeft u liever een draadloze deurbel die op batterijen werkt, zodat u deze bijvoorbeeld mee kunt nemen naar de tuin of omdat alle stopcontacten bezet zijn, dan raden we u een andere draadloze deurbel aan. Let er trouwens ook op dat u met deze draadloze deurbel van Byron slechts de keuze heeft uit één melodie, 256 zelflerende codes zijn mogelijk. Deze binnenunit van de DB411E kunt u overal mee naar toe nemen, als er maar een stopcontact is waar u hem in kunt steken. De beldrukker is voorzien van een naamplaatje.

Bereik van de bel

De Byron DB411E draadloze deurbel heeft een bereik van 50 meter. Als u een qua formaat gemiddeld huis heeft, is dit ruim voldoende om het geluid van de bel door het hele huis te horen, zelfs in de tuin, de kelder of op zolder. De bel wordt geleverd inclusief één ontvanger, die u in een stopcontact dient te steken, en een deurdrukker, die u op uw deur bevestigt. Dit bevestigen doet u met twee schroefjes of door de deurdrukker bijvoorbeeld met dubbelzijde tape op de deur te plakken. Hij kan uiteraard gewoon tegen regen en andere nattigheid, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.

Installatie

Maar hoe dient deze draadloze deurbel van Byron geïnstalleerd te worden? Kunt u dat zelf, ook als u misschien niet zo technisch bent? Ja, dat kunt u. Het is namelijk slechts een kwestie van de ontvanger in een stopcontact te steken. Vervolgens hoeft u alleen de deurdrukker op uw deur te monteren, met schroefjes of dubbelzijde tape, en er een batterij in te doen en u bent klaar. Als er iemand op de bel drukt, hoort u het geluid vervolgens via de ontvanger door het hele huis. Het maakt dit product ideaal om uw eigen deurbel mee te vervangen, bijvoorbeeld omdat deze kapot is, zonder dat u draden hoeft te trekken.

Inhoud van de verpakking:
1 x beldrukker met naamplaatje,
1 x plug-in deurbel, wit,
Batterij beldrukker: 1 x A23 (inclusief).

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie