Draadloze deurbel

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Draadloze deurbel Bereik (in open veld): 50 meter
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
   
Merk: Byron - B411E,
Aantal melodieën: 4,
Zendfrequentie: 433 MHz,
Voeding beldrukker: 1x A23-batterij (incl.),
Voeding ontvanger: Netstroom,
Bereik (in open veld): 50 meter.
Productcode: 1383848
voorraad: 29
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 14,99
€ 14,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1383848
Meer informatie over dit product

Met de Byron B411E draadloze deurbel hoeft u nooit meer een belangrijk bezoek of postpakketje te missen. Deze witte plug-in deurbel is gemaakt van kunststof en bestaat uit twee onderdelen: een beldrukker en een plug-in ontvanger. De naam van de ontvanger zegt het al: u kunt deze in ieder willekeurig stopcontact steken. Of dit nu in de woonkamer, de keuken of op zolder is, u kunt de deurbel zo altijd horen. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld aan het koken bent, maar wel de deur in de gaten moet houden. Of wanneer u een kantoor aan huis hebt op zolder, maar een belangrijk pakketje verwacht.

Reikwijdte

De Byron B411E draadloze deurbel met beldrukkertje zijn tot 75 meter van elkaar te gebruiken. Uiteraard is het afhankelijk van de ruimte waar de ontvanger zich bevindt. Muren, plafonds of zelfs een ruimte buiten het huis kunnen van invloed zijn op de reikwijdte. De 75 meter bereik is in ideale omstandigheden in een open veld, zonder obstakels. Verder heeft u keuze uit vier verschillende melodieën, waardoor u het geluid kunt kiezen dat het beste bij u past. Tevens is het mogelijk om het geluidsvolume te regelen. Zo weet u zeker dat u de bel straks altijd kunt horen.

Beldrukker

De aparte beldrukker kunt u eenvoudig installeren met twee schroeven of zelfs met dubbelzijdig plakband. Bent u bang dat het apparaatje en de ontvanger zullen storen met de bel van uw buren? Dankzij de meer dan 250.000 mogelijke zelflerende codes is dat niet nodig. De beldrukker heeft een beschermingsgraad van IP 44, wat betekent dat de drukker is beschermd tegen aanraking met gereedschap en draad. Daarnaast is het apparaatje ook nog eens waterdicht. Tevens wordt het beldrukkertje geleverd met naamplaatje, inclusief een A23-batterij en licht deze op in het donker dankzij de handige ‘night glow technology’.

Inhoud van de verpakking:
1 x Beldrukker met naamplaatje,
1 x Plug-in draadloze witte deurbel,
Batterij beldrukker: 1 x A23 (inclusief).
Er zijn 256 zelflerende codes mogelijk,

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie