Draadloze deurbel

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Draadloze deurbel Bereik (in open veld): 50 meter
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
   
Merk: Byron - DB431E,
Extra: Met tweede ontvanger,
Aantal melodieën: 1,
Zendfrequentie: 433 MHz,
Voeding beldrukker: 1x A23-batterij (incl.),
Voeding ontvanger: 3x AA-batterij (excl.),
Bereik (in open veld): 50 meter.
Productcode: 1383846
voorraad: 23
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 18,99
€ 18,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1383846
Meer informatie over dit product

De Byron DB431E draadloze deurbel wordt geleverd met twee ontvangers, een plug-in module en een draagbare variant. De ene ontvangstunit stopt u in het stopcontact en heeft dus geen batterijen nodig. U kunt deze unit in iedere kamer plaatsen, zolang er maar aansluiting op de netstroom aanwezig is. Het draagbare ontvangstkastje kunt u overal met u meenemen. Wanneer u zich ergens anders bevindt terwijl u die een belangrijk pakketje verwacht, brengt u de luidspreker gewoon met u mee en zet deze op de tuintafel. U hoeft dus geen mensen aan de deur te missen met de Byron DB431E draadloze deurbel in huis.

In uw appartement

Dit product heeft een zendbereik van 50 meter (in open veld). Wanneer u de luidsprekerboxen dus te ver van de deurknop plaatst, ontvangen deze geen signaal meer wanneer er iemand aanbelt. Gezien het draadloze bereik is deze deurbelinstallatie uitermate geschikt voor kleinere appartementen of wanneer uw huis niet uit meerdere verdiepingen bestaat. Dit simpele en gebruiksvriendelijke product is precies wat een deurbel moet zijn en verkrijgbaar voor een zeer zacht prijsje.

Deurbel installeren

De batterij van de belknop (A23) wordt meegeleverd maar de voeding van de draagbare binnenunit dient u zelf aan te schaffen. Vergeet dus niet drie AA-batterijen in huis te halen, zodat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe deurbelunit. Installeren is eenvoudig, u kunt de beldrukker namelijk eenvoudig met dubbelzijdig plakband aan de muur of de deur bevestigen. Indien gewenst, kunt u zelfs de draadloze binnenmodule met schroeven aan de muur bevestigen. Deze deurbelkit heeft een standaard beltoon, u kunt dus niet kiezen welke melodie u wilt horen wanneer er bezoek aan de deur is. Indien u liever een keuze heeft of een deurbel met groter wireless connectie, vindt u op Allekabels een ruim assortiment aan geavanceerde deurbelsystemen.Inhoud van de verpakking
1 x Beldrukker met naamplaatje,
1 x Plug-in deurbel (wit),
1 x Draagbare deurbel (wit) met mogelijkheid tot muurmontage,
Batterij beldrukker: 1 x A23 (inclusief),
Batterij draagbare deurbel: 3 x AA batterijen (exclusief).

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie