Draadloze deurbel

Draadloze deurbel Bereik (in open veld): 125 meter
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
   
Merk: Byron - BY206FE,
Extra: Lichtsignaal,
Aantal melodieën: 8,
Zendfrequentie: 433 MHz,
Voeding beldrukker: 1x CR2032-batterij (incl.),
Voeding ontvanger: 3x AA-batterij (excl.),
Bereik (in open veld): 125 meter.
Productcode: 1383839
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 36,99
€ 36,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1383839
Meer informatie over dit product

Met de Byron BY206FE draadloze deurbel hoeft u de postbezorger nooit meer in de kou te laten staan. Deze slimme deurbelmodule bestaat uit een beldrukker (inclusief CR2032-batterij) en een losse ontvangstunit die u tot een afstand van maar liefst 125 meter met u mee kunt nemen (exclusief drie AA-batterijen). Dit kan in of rondom uw eigen woning zijn, maar natuurlijk ook op kantoor. Dit deurbelsysteem is gemaakt van stevig kunststof en is verkrijgbaar in een zwart met witte uitvoering. Ook heeft u met dit systeem keuze uit maar liefst acht verschillende melodietjes of belgeluiden. Zo kunt u altijd iets kiezen dat bij u past. Daarnaast is het mogelijk om het geluid na een tijdje weer te veranderen, als u bijvoorbeeld de huidige melodie moe bent.

Licht of geluid?

Ook in rumoerige ruimten komt de Byron BY206FE draadloze deurbel van pas. Deze deurbelmodule is namelijk voorzien van een ingebouwd LED lichtje, dat gaat knipperen wanneer er wordt aangebeld. Bent u aan het klussen, wordt er bij u op kantoor een event georganiseerd of heeft u thuis veel bezoek over de vloer? Ook dan hoeft u de bel dankzij het lichtje niet te missen. U kunt ervoor kiezen om de geluids- en lichtfunctie tegelijkertijd aan te hebben staan of kiezen voor alleen licht of alleen geluid. Tevens kunt u het volume zelf regelen en kunt het geluidsniveau aanpassen wanneer u dit nodig vindt. De ontvangstunit is voorzien van een high definition melody speaker.

Night glow technology

De beldrukker van dit systeem kunt u eenvoudig buiten naast uw deur monteren en beschikt over een handig naamplaatje waar u uw familienaam of bedrijfsnaam kunt invullen. Daarnaast is deze belknop voorzien van geavanceerde night glow technology, dat betekent dat de drukknop oplicht in het donker. Zo kan uw bezoek of de postbezorger de bel ook vinden wanneer het al later op de avond is.

Inhoud van de verpakking
1 x beldrukker met naamplaatje
1 x draagbare deurbel met LED licht

Eigenschappen
• Beldrukker voorzien van naamplaatje
• Beldrukker licht op in het donker
• Deurbel met knipperend LED licht
• Volumeregelaar
• Meer dan 250.000 zelflerende codes mogelijk

Batterij beldrukker: 1 x CR2032 (inclusief)
Batterij deurbel: 3 x AA batterij (exclusief)

Extra beldrukkers:
- Byron - BY30
- Byron - BY33
- Byron - BY37
- Byron - BY34

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie