Draadloze deurbel

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Byron - BY535E,
Extra: Extra draagbare ontvanger,
Verwisselbare frontjes, Lichtsignaal,
Aantal melodieën: 8,
Zendfrequentie: 433 MHz,
Voeding beldrukker: 1x CR2032-batterij (incl.),
Voeding ontvanger: Netstroom
of 3x AA-batterij (excl.),
Bereik (in open veld): 125 meter.
Productcode: 1383837
€ 56,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1383837
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 56,99
Meer informatie over dit product

De Byron BY535E draadloze deurbel is een complete deurbelset die bestaat uit een beldrukker en twee binnen units: een draagbare variant en een plug-in variant. De draagbare variant werkt op 3 AA-batterijen (exclusief) en kunt u daardoor overal mee naartoe nemen. Bent u in de achtertuin aan het werk, maar wilt u wel de bel kunnen horen? Dan komt deze draagbare bel goed van pas. De plug-in unit kunt u in elk stopcontact steken. Als u bijvoorbeeld een thuiskantoor op zolder heeft, hoeft u door middel van deze plug-in variant nooit meer een pakketje of belangrijke brief te missen. Tevens heeft deze set een bereik van maar liefst 125 meter, waardoor ingewikkelde bedrading niet meer nodig is. De beldrukker werkt op een meegeleverde CR2032-batterij, is voorzien van een naamplaatje en licht op in het donker.

LED-verlichting

De Byron BY535E draadloze deurbel kunt u niet alleen overal mee naartoe nemen, maar is ook zeer stijlvol. De units worden namelijk geleverd met verwisselbare frontjes in een strak zwart en zilver design. Zo kunt u ervoor zorgen dat deze apparaatjes ook mooi in uw interieur passen. Daarnaast zijn de belunits beiden voorzien van slimme LED-verlichting. Deze knippert wanneer er wordt aangebeld. Ook als u het geluid even uit wilt zetten om gefocust te werken of als u aan het klussen bent, hoeft u dus niemand aan de deur meer te missen.

250.000 zelflerende codes mogelijk

Verder kunt u bij deze toestellen kiezen uit acht verschillende melodieën en kunt u door middel van de volumeregelaar het volume eenvoudig zelf aanpassen. Daarnaast zijn er bij deze deurbelset meer dan 250.000 zelflerende codes mogelijk. Dit is onder andere handige wanneer u deze units en beldrukker wilt installeren in een nieuwe ruimte, bijvoorbeeld als u net bent verhuisd. Zo hoeft u niet opnieuw alles in te stellen, maar kunt u de set direct weer in gebruik nemen.

Specificaties

MerkByron - BY535E
ExtraExtra draagbare ontvanger,
Verwisselbare frontjes, Lichtsignaal
Aantal melodieën8
Zendfrequentie433 MHz
Voeding beldrukker1x CR2032-batterij (incl.)
Voeding ontvangerNetstroom
of 3x AA-batterij (excl.)
Bereik (in open veld)125 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie