Draadloze deurbel

Momenteel helaas uitverkocht
Draadloze deurbel Bereik (in open veld): 125meter
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
   
Merk: Byron - BY216FE,
Extra: Lichtsignaal,
Aantal melodieën: 8,
Zendfrequentie: 433 MHz,
Voeding beldrukker: 1x CR2032-batterij (incl.),
Voeding ontvanger: Netstroom,
Bereik (in open veld): 125 meter.
Productcode: 1372683
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 39,99
€ 39,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1372683
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De slimme deurknop van de Byron BY216FE draadloze deurbel herkent precies wanneer het donker is en geeft dan licht. Zo vinden uw gasten de drukker meteen en hoeven ze de lamp van hun telefoon er niet bij de pakken. Wel zo fijn als het buiten ook nog eens regent en stormt. De belknop van dit model heeft daarnaast een gepersonaliseerd naamplaatje en een ingebouwd slotje om diefstal te voorkomen. Niemand die er met uw deurbel vandoor gaat.

Multifunctionele ontvangstmodule

De compacte binnenunit van de Byron BY216FE draadloze deurbel is zwart met wit, waarbij het led-indicatielampje zich onder het zwarte vlak bevindt. Dit ledlampje geeft visuele meldingen wanneer er aangebeld wordt, waardoor u ook in een lawaaierige omgeving weet wanneer er iemand op de stoep staat. Aan de linkerkant van de ontvangstunit zit de knop om de licht-alert aan of uit te zetten, daaronder vindt u ook de volumeregelaar. U kunt dit deurbelsysteem op uw stemming aanpassen. Deze deurbelinstallatie kan maar liefst 250.000 zelflerende codes programmeren en daarmee is het onmogelijk dat de deurbel van uw buren interfereert met uw nieuwe exemplaar.

Montage

De draagbare plug-in ontvangstmodule kunt u via ieder stopcontact in huis op de netstroom aansluiten. Dit betekent uiteraard dat u de binnenmodule ook in iedere kamer kunt plaatsen, zolang er maar elektriciteit is. De deurbelknop wordt geleverd met bijbehorende batterij, welke twee jaar lang mee gaat. U heeft de buitenknop binnen een mum van tijd bevestigd: een stukje dubbelzijdig tape op de achterkant van de drukker en voilà. Deze deurbelset heeft acht beltonen om uit te kiezen. De maximale afstand tussen de zenderknop en de ontvangstunit is 125 meter. Wanneer er obstakels zoals muren, deuren en vloeren tussen de twee onderdelen staan, kan dit de draadloze verbinding minder sterk maken. Let hier dus op wanneer u de draagbare luidspreker verplaatst.Eigenschappen:

• Beldrukker voorzien van naamplaatje
• Beldrukker licht op in het donker
• Draagbare plug-in deurbel met knipperend LED licht
• Volumeregelaar
• Meer dan 250.000 zelflerende codes mogelijk

Extra beldrukkers:
- Byron - BY30
- Byron - BY33
- Byron - BY37
- Byron - BY34

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie