Draadloze deurbel

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Byron - BY611E,
Aantal melodieën: 8,
Zendfrequentie: 433 MHz,
Voeding beldrukker: 1x CR2032-batterij (incl.),
Voeding ontvanger: 3x AA-batterij (excl.),
Bereik (in open veld): 200 meter.
Productcode: 1372614
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 44,99
€ 44,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1372614
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Byron BY611E draadloze deurbel biedt een bereik van maar liefst 200 meter, wat inhoudt dat u de draagbare ontvanger heel ver van de deurknop kunt plaatsen en de wireless verbinding nog steeds in stand blijft. Ideaal voor wanneer u in een groter huis woont en in het verleden vaak pakketjes heeft moeten missen door een slecht werkend deurbelsysteem. Denk er wel aan dat de connectie verzwakt wordt door dikke muren, vloeren en robuuste meubelstukken zoals grote houten kasten. Het ontvangstkastje werkt via de netstroom en kunt u dus gewoon in het stopcontact aansluiten. Op die manier kunt u de ontvangstunit in de keuken, garage, badkamer of op zolder aansluiten.

Speaker

Eén van de vele voordelen van de Byron BY611E draadloze deurbel is de kwaliteit van de speaker. Het ontvangstkastje produceert een luide en kristalhelder geluid dat in het hele huis goed hoorbaar is (80dB). U kunt het geluid van het ontvangstkastje gemakkelijk instellen, zodat u het volume altijd aan uw gemoedsrust kan aanpassen. Deze uitvoering heeft acht verschillende beltonen dus het is niet nodig om naar een saaie monotone melodie te luisteren.

Installatie

U heeft de deurbelset binnen twee minuutjes gemonteerd. De deurdrukker, die licht geeft in het donker, hangt u door middel van dubbelzijdig tape eenvoudig naast de deur. De draagbare speaker sluit u op de stroom aan waar u wilt. De drukknop wordt met voeding geleverd (CR2032-batterij), maar denk er wel aan om drie AA-batterijen aan te schaffen voor de binnenunit. Deze deurbelkit maakt gebruik van tot 250.000 zelflerende codes die ervoor zorgen dat het exemplaar van uw buren niet kan interfereren met uw installatie.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie