Draadloze deurbel

Momenteel helaas uitverkocht
Draadloze deurbel Bereik (in open veld): 75 meter
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
   
Merk: Grothe - Mistral 400,
Aantal melodieën: 6,
Zendfrequentie: 868 MHz,
Voeding beldrukker: A23/12V-batterij (meegeleverd),
Voeding ontvanger: 230V (stopcontact),
Bereik (in open veld): 75 meter.
Productcode: 1372597
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 129,99Aantal 10-49: € 125,44Aantal 50-249: € 114,39Aantal 250+: € 103,99
€ 129,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1372597
Meer informatie over dit product

Deze geavanceerde Grothe Mistral deurbelkit heeft maar liefst 500 meter draadloos bereik, wat inhoudt dat u de knop aan het begin van uw oprijlaan kunt plaatsen en de ontvanger overal in huis signalen door krijgt. Er zijn maar weinig deurbelsystemen met een wireless verbinding met een dergelijk groot bereik. Let er wel op dat stenen muren en zeker metalen constructies een belemmering kunnen vormen voor de verbinding waardoor de reikwijdte af kan nemen. De meeste wireless-apparatuur zendt uit op 433 MHz, maar de zender en ontvangstmodule communiceren op een frequentie van 868 MHz. Doordat deze deurbelinstallatie uitzendt via dit minder gebruikte kanaal kan overige draadloze apparaten in uw huishouden, of het huis van de buren, de wireless-connectie van uw Grothe Mistral 400 draadloze deurbel niet verstoren.

Spatwater

U hoeft zich geen zorgen te maken dat de deurdrukker van dit product beschadigd wordt door regen. De belknop is uitermate geschikt voor buiten en voorzien van IP20-bescherming waardoor de drukker weerbestendig is. De knop heeft een gepersonaliseerd naamplaatje, zodat u de deur niet open hoeft te doen voor mensen die aan het verkeerde adres aanbellen. Daarnaast is de deurbelknop ook uitgerust met ledverlichting.

Luidspreker

Het ontvangerkastje van deze deurbelset produceert 82 dB op maximale geluidssterkte, een volume dat dus zeker ook op een tweede verdieping hoorbaar is. Deze draagbare plug-in luidsprekerbox kunt u op ieder stopcontact aansluiten. U kunt kiezen uit 17 beltonen waaronder Westminster, pop, klassiek en een aantal tonen speciaal voor slechthorenden. U kunt de speaker instellen waardoor deze enkel een geluidsmelding geeft, melodie- én lichtflitswaarschuwingen, enkel een lichtmelding of stil. Via de volumeregeling kunt u het geluid aanpassen, zodat u niet een keiharde beltoon hoort wanneer u bij de ontvangstunit in de buurt bent.Specificaties:

Draadloze deurbel - Wit,
Merk: Grothe Mistral 400,
Aantal melodieën: 17,
Zendfrequentie: 868 MHz,
Voeding zender: A23/12V-batterij (meegeleverd),
Voeding ontvanger: 230V (stopcontact),
Bereik (in open veld): 500 meter.

Zender met naamplaatje en led-transmissie. Ontvanger kan in stopcontact en biedt keuze tussen zes melodieen als Westminster-bel, 2- en 3- tonige bel, pop, klassiek en een speciale reeks tonen voor slechthorenden. Met knipperend licht voor slechthorenden. Volume max. 85dB.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie