Draadloze deurbel

Vandaag besteld, dinsdag in huis
Draadloze deurbel met 2 ontvangers Draadloze deurbel met 2 ontvangers
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
   
Merk: Grundig - 48576,
Extra: Met tweede ontvanger,
Aantal melodieën: 6,
Zendfrequentie: 433 MHz,
Voeding beldrukker: 1 x CR2030-batterij (incl.),
Voeding ontvanger: 2x AA-batterij (excl.)
Bereik (in open veld): 80 meter.
Productcode: 1361078
voorraad: 444
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 38,94Aantal 10-49: € 37,58Aantal 50-249: € 34,27Aantal 250+: € 31,15
€ 38,94 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1361078
Meer informatie over dit product

De Grundig draadloze deurbel met 2 ontvangers is gemakkelijk te installeren en hoort u door uw hele huis. De deurbel heeft namelijk een bereik van 80 meter. Dat is ruim voldoende om de bel door uw gehele huis te kunnen horen als iemand aan de voordeur staat. Dus of u nu in de tuin staat te barbecueën, in de kelder uw wijn staat te inspecteren of in de schuur staat te schuren, u hoort de bel altijd. De draadloze deurbel wordt geleverd inclusief twee ontvangers die allebei op batterijen werken, en een deurdrukker, die u op uw deur bevestigt met schroeven of dubbelzijdige tape.

De deurbel gebruiken

De werking van de Grundig draadloze deurbel met 2 ontvangers spreekt voor zich. De deurdrukker bevestigt u eenvoudig aan uw deur, met dubbelzijdige tape of met schroefjes, dat is stap één. Stap twee is batterijen in de deurdrukker doen. Stap drie is twee batterijen in de twee ontvangers doen. In allebei moeten drie AA-batterijen. Deze worden niet meegeleverd als u de draadloze bel koopt, dat is iets om rekening mee te houden. Stap vier is een melodie uit te kiezen. Dit is het geluid dat u hoort als iemand op de bel drukt. U heeft de keuze uit maar liefst 36 melodieën en uit een aantal lichtsignalen. Dit laatste is handig als u slecht hoort. Door het licht ziet u dan dat er iemand voor de deur staat. Uiteraard is het volume van de bel in te stellen.

Ontvangers

Sommige draadloze deurbellen maken gebruik van ontvangers die u in het stopcontact dient te steken. Deze draadloze bel van Grundig maakt gebruik van een ander type ontvanger, namelijk eentje die op batterijen werkt. In dit geval krijgt u twee exemplaren. Het voordeel hiervan is dat u veel mobieler bent, omdat u de ontvangers mee kunt nemen naar de plek waar u op dat moment bent, bijvoorbeeld in de schuur of op zolder. Zo hoort en/of ziet u altijd, door middel van het licht, dat er iemand aanbelt.

Door dubbele alarmering (geluid, licht) ook handig voor senioren en slechthorenden.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie