Draadloze Deurbel

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Draadloze Deurbel Bereik: 200 meter
Draadloze Deurbel
   
Merk: KlikAanKlikUit - ACDB-7000BC,
Extra: Volume instelbaar,
Aantal melodieën: 5,
Zendfrequentie: 433 MHz,
Voeding beldrukker: A23 batterij (meegeleverd),
Voeding ontvanger: Netstroom,
Bereik: 200 meter.
Productcode: 1338848
voorraad: 4
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 32,99Aantal 10-49: € 31,84Aantal 50-249: € 29,03Aantal 250+: € 26,39
€ 32,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1338848
Meer informatie over dit product

De KlikAanKlikUit ACDB-7000BC draadloze deurbelset bestaat uit een plug-in ontvanger en een losse knop die u als vervanging voor uw huidige deurbelknop kunt gebruiken. Het werkt als volgt: u installeert de drukknop van de KlikAanKlikUit ACDB-7000BC draadloze deurbel in uw meterkast en verbind de bedrading van de bestaande bel met de twee draden van het nieuwe deurbelsysteem. Het draagbare ontvangstapparaat kunt u in een stopcontact naar keuze steken. Wanneer er buiten iemand op de knop drukt, stuurt de zender van de KlikAanKlikUit ACDB-7000BC draadloze deurbel een signaal naar het ontvangstkastje en gaat niet uw oude, maar uw nieuwe bel af. Op deze manier voorkomt u dat u de vorige belknop moet verwijderen met risico op beschadiging van uw voordeur.

Overal de bel horen

De beldrukker werkt op een A23-batterij, deze zit bij het pakket inbegrepen. De ontvangstunit kunt u overal plaatsen waar een netstroomaansluiting te vinden is. Deze deurbelmodule heeft een zeer ruim bereik, in open veld ontvangt de speaker zelfs op 200 meter afstand nog signaal van de zendknop. U bent er dus zeker van overal in huis te kunnen horen wanneer er bezoek op de stoep staat. Deze deurbelkit heeft vijf beltonen en vier volumeniveaus, zo kunt u het geluid harder zetten wanneer u in of om huis aan het werk bent.

Uitbreiden

Wist u dat het ook mogelijk is dit apparaat uit te breiden met andere ontvangers en zenders van dit merk? U kunt deze module ook koppelen aan een bewegingsmelder. Een bewegingssensor geeft een seintje wanneer er iemand voor de deur staat, nog voordat deze persoon daadwerkelijk op de knop gedrukt heeft. Deze handige set waarmee uw eigen deurbelknop intact blijft heeft vier geheugenadressen en een automatisch codesysteem.Specificaties:

Aantal geheugenadressen: 4
Codesysteem: Automatisch
Voeding deurbel: AC 220V/50Hz
Voeding drukknopzender: 1x 12 Volt A23 batterij

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie