Draadloze Deurbel

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Velleman - DB6,
Aantal melodieën: 16,
Voeding drukknop (beldrukker):
1 x 3 V-batterij (type CR2032C)
voeding deurbel (ontvanger):
3 x 1.5 V AA-batterij 1.5V (niet meegelev.)
Productcode: 1197952
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 28,99Aantal 10-49: € 27,98Aantal 50-249: € 25,51Aantal 250+: € 23,19
€ 28,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1197952
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Voor thuis, op kantoor, in uw atelier of naast de receptie: de Perel draadloze deurbel doet dienst in diverse ruimten. Deze deurbelmodule met beldrukker en losse ontvanger kunt u zeer eenvoudig installeren, zonder dat u te maken heeft met ingewikkelde apparaatjes. Beide apparaatjes werken namelijk op batterijen: de belknop op een CR2032-batterij (meegeleverd) en het ontvangsttoestel op drie AA-batterijen (deze worden niet meegeleverd). Doordat het systeem maar liefst een miljoen zelflerende codes aankan, hoeft u ook niet bang te zijn voor een vals alarm. De bel zal dus nooit zomaar afgaan terwijl er niemand voor de deur staat en zal ook niet storen met vergelijkbare systemen bij bijvoorbeeld uw buren of andere bedrijven in hetzelfde pand.

Zes volumeniveaus

De Perel draadloze deurbel geeft u de ruime keuze uit maar liefst 16 verschillende beltonen: van Westminster en telefoongeluid tot ding dong. Net wat u het leukste vindt of wat past bij uw onderneming. Ook is deze deurbelmodule voorzien van een volume dat u zelf eenvoudig kunt instellen. U kunt hierbij kiezen uit zes diverse volumeniveaus. Als er even niemand achter de receptie zit, kan het bijvoorbeeld handig zijn om het volume iets hoger te zetten. Bent u geconcentreerd aan het werk in uw kleine atelier? Dan vindt u het misschien fijner om het volume juist iets zachter te zetten.

Lichtgewicht en compact

Beide apparaatjes zijn bovendien erg lichtgewicht en compact. Zo is het ontvangstapparaatje 96 x 140 x 37 mm, waardoor deze makkelijk op uw bureau of tafel past. De beldrukker is slechts 32 x 80 x 18 mm. Tevens valt de belknop onder beschermingsgraad IP 44. IP staat voor Ingress Protection en laat zien in hoeverre uw elektrische apparaten beschermd zijn tegen aanrakingen of weersomstandigheden. Dit betekent dat dit toestel spatwaterdicht is en dat u deze dus zonder problemen buiten naast uw deur kunt installeren.

Specificaties

MerkVelleman - DB6
Aantal melodieën16
Voeding drukknop (beldrukker)
1 x 3 V-batterij (type CR2032C)
voeding deurbel (ontvanger)
3 x 1.5 V AA-batterij 1.5V (niet meegelev.)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie