Beldrukker

Mistral extra beldrukker Bereik: 500 meter
   
Beldrukker - Grijs,
Merk: Grothe - V23GA/MN21,
Extra: Met nightglow,
Zendfrequentie: 868 MHz,
Voeding: 2x AAA-batterij (incl.)
Productcode: 1196073
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 59,99
€ 59,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1196073
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 59,99
Meer informatie over dit product

De Grothe Mistral extra beldrukker is een draadloze deurbel die u samen met een draadloze ontvanger gebruikt. Deze laatste moet u alleen zelf nog aanschaffen want het betreft in dit geval alleen een drukker, dus het deel dat u op uw deur dient te bevestigen. Dit product installeren is eenvoudig en kunt u gemakkelijk zelf. Deze beldrukker werkt met twee AAA-batterijen die bij de aanschaf worden meegeleverd. Onder de knop is plek om een naamplaatje te zetten, zodat mensen weten dat ze aan het juiste adres aanbellen.

Deurbel

Dit product van Grothe is een langwerpige, grijze, draadloze deurbel. Bovenin zit de rechthoekige knop. Als er iemand voor de deur staat en hij of zij drukt de bel in dan zal er een lichtje gaan branden, zo weet de persoon in kwestie dat het aanbellen is gelukt. Er zit geen camera op deze uitvoering en een intercom is eveneens niet aanwezig. Wilt u dit wel? Dan raden we u aan ons verdere assortiment te bekijken met veel soorten deurbellen en ontvangers, onder andere draadloze, bedrade deurbellen, met intercom en/of met camera-functie.

Draadloos

Deze beldrukker werkt draadloos en is, juist om deze reden, eenvoudig zelf te installeren. Het is slechts een kwestie van de ontvanger, die u nog moet aanschaffen, te voorzien van batterijen of in het stopcontact te steken, afhankelijk van het soort ontvanger. Deze zorgt ervoor dat het geluid van de bel wordt versterkt zodat deze in de gehele ruimte te horen is. De beldrukker maakt u eenvoudig, door middel van dubbelzijdige tape of schroefjes, vast aan uw deur(kozijn). Als er vervolgens iemand aanbelt, gaat er een draadloos signaaltje naar het apparaat binnen en hoort u de deurbel. Afhankelijk van de ontvanger die u gebruikt kunt u vervolgens de melodie en het volume aanpassen.Beldrukker - Grijs,
Merk: Grothe - V23GA/MN21,
Extra: Met nightglow,
Zendfrequentie: 868 MHz,
Voeding: 2x AAA-batterij (incl.)

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie