Draadloze Deurbel

Draadloze Deurbel - Professioneel
   
Merk: Grothe - Funk-Gong Mistral 300,
Met knipperlicht voor slechthorenden,
Aantal melodieën: 17,
Zendfrequentie: 868 MHz,
Voeding beldrukker: 2x AAA-batterij (meegeleverd),
Voeding ontvanger: 4x C-batterij (niet meegeleverd),
Bereik (in open veld): 205 meter.

Productcode: 1155837
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 119,99
€ 119,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1155837
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 119,99
Meer informatie over dit product

Als u kiest voor de witte Grothe Funkgong Mistral 300 draadloze deurbel mist u nooit meer een bezoeker of een pakketbezorger aan uw deur. Deze professionele draadloze deurbelset, bestaande uit een draadloze beldrukker en een draadloze zender heeft een bereik tot 205 meter. De zender werkt op 2x AAA-batterijen die worden meegeleverd en in de voeding van de ontvanger passen 4x C-batterijen die exclusief zijn. Aan de buitenzijde van bijvoorbeeld uw voordeur bevestigt u eenvoudig en snel de drukker (100x36x17mm) die voorzien is van een naamplaatje en led-controlelampje. De IP-codering (International Protection Rating) van deze Grothe is IP54, dat houdt in dat het drukkersysteem stofdicht is en tegen een fikse plensbui opgewassen is. Daardoor kan een deurbel die buiten hangt jarenlang mee.

Draadloze ontvanger

Het ontvangkastje van de Grothe Funkgong Mistral 300 draadloze deurbel heeft een groot aantal functies, waardoor deze belset erg populair is. Naast de afmetingen van 150 x 115 x 38 mm en de 17 polyfone melodieën, zoals Westminster, 2- en 3-tone gong, pop en klassiek heeft het ontvangstapparaat tevens een knipperlichtfunctie voor slechthorenden. De alarmfunctie met DIN-noodoproep is ook zeker een functie die van toegevoegde waarde is voor het belsysteem.

Verstelbaar volume

Het traploos verstelbare volume biedt u de mogelijkheid om naar elke situatie het geluid aan te passen. De Funkgong Mistral 300 heeft een geluidssterkte van maximaal 86 dB en hanteert de zendfrequentie 868 MHz. Wanneer u gefocust moet zijn op uw werk en niet gestoord wilt worden door een hard deurbelgeluid, vermindert u het volume eenvoudig ietwat op het ontvangstapparaat. Of als de baby 's middags nog slaapt is het erg handig voor u om het volume te verlagen. Als u aan het verbouwen bent of een feest geeft met al de nodige mensen over de vloer wilt u juist de draadloze deurbel goed kunnen horen. Plaats het volume wat hoger en zet de praktische lichtfunctie aan, zodat u niemand mist.

Kan worden geïntegreerd in bestaand deurbelsysteem.

Draadloze deurbel,
Met knipperlicht voor slechthorenden,
Aantal melodieën: 17,
Bereik (in open veld): 205 meter,
Zendfrequentie: 868 MHz,
Voeding zender: 2x AAA-batterij (meegeleverd),
Voeding ontvanger: 4x C-batterij (niet meegeleverd),
Kleur: wit,
Merk: Grothe - Funk-Gong Mistral 300

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie