Deurbel - Belknop

Momenteel helaas uitverkocht
Deurbel - RVS,
Merk: Velleman - DBB4,
Contact: NO (Normaal open),
Afmetingen: Ø 75mm.
Productcode: 1085792
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 13,99
€ 13,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1085792
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Velleman RVS beldrukker is een mooie, betrouwbare en duurzame deurbel. Hij is niet geschikt om draadloos te gebruiken, dus u heeft altijd bekabeling nodig om de aansluiting in huis te maken. Als u dit product aanschaft, krijgt u er alle materialen bij om het geheel eenvoudig te monteren. U kunt dus direct aan de slag. Het plaatje heeft een totale diameter van circa 7,5 cm. Dat is dus wel iets om rekening mee te houden met betrekking tot uw deur en het kozijn waar de deurbel op gemonteerd dient te worden.

Roestvrij staal

We noemden dit artikel van Velleman in de bovenstaande alinea al duurzaam en dat was niet zonder reden. Eenmaal geïnstalleerd en gemonteerd zult u namelijk lang plezier hebben van dit product. Hij is namelijk gemaakt van RVS, oftewel roestvrij staal. Regen, wind en sneeuw hebben hierdoor weinig tot geen invloed op het materiaal. Dit verhoogt de duurzaamheid van het product aanzienlijk waardoor u super lang van dit artikel kunt genieten en het is de reden dat dit product er lang goed uit blijft zien.

De deurbel plaatsen

Allereerst boort u een gat in het deurkozijn. Dit gat is om, door middel van kabels, de bel met de ontvanger in huis te verbinden. Dit artikel bestaat uit een rond plaatje van roestvrij staal met in het midden de belknop en aan de zijkanten twee gaatjes. Deze gaatjes dienen om het plaatje, met schroefjes, aan uw deur vast te maken. Vervolgens verbindt u de beldrukker met de kabels, door het geboorde gat in het kozijn, met de ontvanger in huis. U dient dus alleen een ontvanger aan te schaffen, tenzij u gebruik wenst te maken van een ontvanger die u al in huis hebt. In dat geval is deze losse beldrukker voldoende om de deurbel in gebruik te nemen.

Specificaties

Deurbel - RVS
MerkVelleman - DBB4
ContactNO (Normaal open)
AfmetingenØ 75mm
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie