Draadloze Deurbel

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Draadloze Deurbel Bereik (in open veld): 60 meter
Draadloze Deurbel
   
Merk: Velleman - DB1,
Aantal melodieën: 2,
Zendfrequentie: 433 MHz,
Voeding beldrukker: V23GA batterij (meegeleverd),
Voeding ontvanger: 3x C-batterij (niet meegeleverd),
Bereik (in open veld): 60 meter.
Productcode: 1075006
voorraad: 4
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 19,99Aantal 10-49: € 19,29Aantal 50-249: € 17,59Aantal 250+: € 15,99
€ 19,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1075006
Meer informatie over dit product

Om het geluid van de deurbel nooit meer te hoeven missen, kunt u de Perel draadloze deurbel gebruiken. Dit deurbelsysteem bestaat uit een losse beldrukker die werkt op een V23GA batterij (deze is inclusief) en een flexibele, draadloze ontvanger die werkt op drie C-batterijen (niet meegeleverd). Doordat beide apparaatjes op batterijen werken, kunt dit systeem eenvoudig installeren zonder ingewikkelde bedrading. Beide toestellen zijn compact en zijn voorzien van een crèmekleurige, kunststof behuizing. Als belmelodie kunt u kiezen uit twee tonen: een klassiek dingdong geluid of Westminster. Een naar of storend geluid zal u bij deze bel in ieder geval niet horen.

Deurbel, semafoon, paniekschakelaar

De Perel draadloze deurbel kunt u ook gebruiken als semafoon of paniekschakelaar. Een semafoon is een apparaatje waarmee u iemand een signaal of een zeer kort tekstbericht kunt sturen. Een paniekschakelaar is bijvoorbeeld handig wanneer u thuis moet zorgen voor een ziek familielid. Zodra de zieke de op de bel drukt, weet u dat hij of zij iets nodig heeft. Een paniekschakelaar kan ook gebruikt worden als alarm. Het bereik van de ontvanger is maximaal 60 meter. Uiteraard vormen plafonds of muren enigszins een obstakel, waardoor het maximale bereik iets minder kan zijn. Binnenshuis of in de tuin heeft u aan 60 meter natuurlijk meer dan genoeg.

Audiovermogen

Doordat deze deurbelmodule 64 instelbare codes heeft, kunt u met een gecodeerd signaal eenvoudig vals alarm voorkomen. Ook zal het toestel niet snel storen met gelijksoortige apparaatjes die bij uw buren hangen. Zo weet u zeker dat wanneer de bel gaat, er dus inderdaad een postbezorger of bezoeker bij u aan de deur staat. Het audiovermogen van deze bel is tevens 100 dB, waardoor deze in het hele huis en zelfs in uw achtertuin nog te horen is. Moet u een hele dag klussen op zolder? Of wilt u buiten genieten van het lekkere weer? Met de ontvanger bij de hand hoeft u de deurbel nooit meer te missen.

Kenmerken:
- toepassingen: deurbel, semafoon of paniekschakelaar
- gecodeerd signaal voorkomt vals alarm
- makkelijk te installeren / geen bedrading vereist
- 2 verschillende beltonen: ding-dong, Westminster
- bereik: max. 60 meter
- 64 instelbare codes
- zendfrequentie: 433.92 MHz
- audiovermogen: ± 100 dB
- voeding:
- zender: 1 x 12V-batterij (GP23GAC, meegeleverd)
- ontvanger: 3 x C-batterij van 1.5V (HR14C, niet meegeleverd)
- Kleur: wit

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie