Mini PIR Sensor met alarm

Vandaag besteld, dinsdag in huis
MINI PIR SENSOR MET ALARM Mini pir sensor met alarm
   
Mini pir sensor met alarm,
Merk: Velleman - HAM1011.
Productcode: 1069729
voorraad: 31
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 16,99Aantal 10-49: € 16,40Aantal 50-249: € 14,95Aantal 250+: € 13,59
€ 16,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1069729
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 16,99
Meer informatie over dit product

Met de Velleman mini PIR sensor met alarm maakt u uw woning een stuk veiliger. Het is een uitvoering die gebruikmaakt van infraroodstraling om beweging te detecteren. Als iemand door de onzichtbare infraroodstraling beweegt, zal er een signaal klinken. Dit product maakt hierbij gebruik van een groot detectiebereik van maximaal 8 meter en een detectiehoek van plusminus 60 graden. Dit product is alleen bedoeld voor binnenshuis. Hoe u het installeert en welke verschillende opties er zijn, leest u in de volgende twee alinea’s.

Plaatsing

Het plaatsen en installeren van de Velleman mini PIR sensor met alarm is zeer eenvoudig. Let er wel op dat dit product alleen bedoeld is om in huis te gebruiken, omdat het niet tegen water kan. De eerste stap is om de behuizing van de sensor uit de beugel te halen of haaks op dezelfde beugel te zetten. De tweede stap is een batterij in het apparaatje te stoppen. Vervolgens, dat is dus de derde stap, zet u het alarm in de juiste stand. Hierover meer informatie in de alinea hieronder. Stap 4 is het bevestigen van het apparaatje op de plek waar u het hebben wilt. Dit kan met schroefjes of met dubbelzijdige tape.

Drie standen

Deze uitvoering kunt u instellen op drie standen. Staat het alarm op stand 1, dan staat het uit. Als er iets of iemand door de infraroodstraling loopt, zal er niks gebeuren. Deze stand gebruikt u met andere woorden als u gewoon thuis bent en geen alarmfunctie in huis wilt. Nummer 2 is de CHIME-stand. Hierbij hoort u een kort piepje als er iets of iemand gedurende 10 seconden of langer in het detectiegebied loopt. Nummer 3 is de daadwerkelijke alarmstand. Als er een object, dier of persoon langer dan 10 seconden in het detectiegebied beweegt, zal het apparaatje een alarmtoon produceren die lang door blijft gaan.voeding: 1 x 9V alkaline batterij (6LR61C, niet meegeleverd)
detectiebereik: max. 8m
detectiehoek: 60°
werkingsmodes: alarm / off / "ding-dong"
werktemperatuur: -20°C tot +40°C
vochtigheidsgraad: < 93% RH
detectiebereik qua bewegingssnelheid: 0.6 ~ 1.5m/s
ruststroom: 0.15mA
activeringsvertraging alarm: > 10s
alarmvolume: > 80dB

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie