Deurbel - Intercom set

Momenteel helaas uitverkocht
Deurbel telefoon ( 2 dradige techniek ) Huistelefoon wit
   
Type ontvanger: Swing Audio - Opbouw - Wit,
Extra: 5 toetsen,
Type Zender: Linea Metall Audio AP - Opbouw - Zilver,
Extra: 1 drukknop met naambord,
Merk: Seko 2 draads - Digitaal,
Voeding: 230v adapter,
Geluid: 17 Beltonen.
Productcode: 1059884
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 29,99
€ 269,99 € 29,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1059884
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met de Legrand Linea Metall deurbel met intercom kunt u met de aanbellende persoon aan de voordeur praten. Dit kan door de ingebouwde intercom. Het fijne aan deze deurbel is dat u kunt kiezen uit maar liefst 17 beltonen, dus er zit er altijd wel eentje tussen die u kunt waarderen. De voeding van de deurbel gaat door middel van een voedingsadapter van 230 volt. Deze wordt meegeleverd. Het spreekvolume is in te stellen op twee verschillende geluidsniveaus. De beltoon is tevens volledig uit te schakelen, als u eventjes rust wilt hebben.

De deurbel

De deurbelmodule van de Legrand Linea Metall deurbel met intercom is wit van kleur en bestaat uit een knopje waarmee aangebeld wordt, een schermpje dat in gebruik blauw oplicht en een intercom waarin gesproken dient te worden. Deze hele module is ongeveer 18,5 cm bij 10,6 cm bij 3,5 cm groot en dient dus bij de voordeur geïnstalleerde te worden. Het binnendeel, de huistelefoon, is 21,5 cm bij 9 cm bij 4,5 groot en bevat 7 knoppen en een soort telefoonhoorn. Deze gebruikt u om in te praten met de aanbellende persoon.

Geen camera

Het is van belang om te vermelden dat u met deze deurbel met intercom van het merk Legrand de aanbellende persoon niet kunt zien. Er is namelijk geen camera ingebouwd. Wilt u dit liever wel? Dan raden we u aan ons ruime assortiment te bekijken, met veel soorten deurbellen, sommigen met ingebouwde camera’s. Maar het is al fijn dat deze deurbel de mogelijkheid biedt om de persoon bij uw voordeur te horen, voordat u besluit de deur open te doen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan wie er aanbelt. Zoekt u dus een goede en betrouwbare deurbel met de mogelijkheid om met de aanbellende persoon te praten, dan is dit product een goede optie.Deurbel Linea 2000 AP 185x106x35mm met
instelbaar spreek volume (2 standen), Naamplaatje en deurbel knop met blauwe
LED-verlichting, Huistelefoon Swing wit
215x90x45mm met deur opener knop (verlicht), plaats voor 3
extra toetsen, 17 kiesbare beltonen,
bel geluid uit schakelbaar, Bel volume regelbaar

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie