Draadloze Deurbel

Draadloze Deurbel - Professioneel Bereik (in open veld): 500 meter
Draadloze Deurbel
Draadloze Deurbel
Draadloze Deurbel
Draadloze Deurbel
Draadloze Deurbel
Draadloze Deurbel
Draadloze Deurbel
Draadloze Deurbel
Draadloze Deurbel
Draadloze Deurbel
Draadloze Deurbel
Draadloze Deurbel
Draadloze Deurbel
Draadloze Deurbel
Draadloze Deurbel
Draadloze Deurbel
Draadloze Deurbel
Draadloze Deurbel
   
Merk: Grothe - Mistral 600 (verwisselbare front),
Extra: Met knipperlicht, instelbaar volume,
Aantal melodieën: 17,
Zendfrequentie: 868 MHz,
Voeding beldrukker: 2x AAA-batterij (meegeleverd),
Voeding ontvanger: 4x C-batterij (niet meegeleverd),
Bereik (in open veld): 500 meter.
Productcode: 1059842
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 109,99
€ 109,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1059842
Meer informatie over dit product

Deze luxueuze Grothe Mistral 600 draadloze deurbel heeft een extreem groot bereik en voldoet aan de hoogste eisen. Deze set kan worden gebruikt als bel- of als lichtsignaal. Een individueel design is mogelijk met de 12 meegeleverde verwisselbare motiefkaarten. Meerdere Mistral 600 sets kunnen gecombineerd worden en u kunt voor iedere zender een andere beltoon instellen. Omdat bij deze bel een knipperlichtsignaal instelbaar is, is deze bel uitermate geschikt voor slechthorenden. Tevens heeft de ontvanger een optische en akoestische LowBatt-weergave. U kunt verschillende ontvangers en zenders combineren en indien nodig kunnen meerdere sets als afstandsverlenger dienen. De zender kan ook met een reeds bestaande bel bedraad worden (- 12V/ 0,5 A netvoeding).

Keuze uit polyfone melodieën

De waterdichte draadloze deurbel heeft 17 verschillende polyfone beltonen, waardoor u voor elke situatie of stemming de juiste melodie kunt instellen. Kies uit Westminster, twee- en drietonige bel, popmuziek, klassiek en een bijzondere tonencombinatie voor slechthorenden. Bepaal de gewenste melodie die het beste bij u past of bij het soort bedrijf waar deze voordeurbel is geplaatst. Er kunnen tot 20 drukknoppen (zenders) worden aangesloten op de ontvanger, waarbij het mogelijk is om voor bijna elke bel een andere toon in te stellen (17). De beldrukker is 36 x 100 x 17 mm en van de ontvanger is 180 x 140 x 50 mm. Voor de deurbeldrukker kunt u de meegeleverde V23GA batterij gebruiken en de ontvanger is geschikt voor 4x C-batterijen die niet inbegrepen zijn.

Bereik in open veld

Bij de bereikaanduiding gaat het om de zogenoemde reikwijdte in open veld: dat is de theoretische reikwijdte waarbij er niets tussen de zender en ontvanger in staat of andere storende invloeden. In de praktijk bevinden zich meestal muren, plafonds, enzovoorts tussen zender en ontvanger waardoor het bereik wordt beperkt. De Grothe Mistral 600 draadloze deurbel heeft een bereik van 500 meter in open veld en een geluidssterkte van maximaal 83 dB (A) die traploos verstelbaar is.

Meerdere Mistral 600 sets kunnen gecombineerd worden en u kunt voor iedere zender een andere beltoon instellen. De zender kan ook met een reeds bestaande bel bedraad worden (- 12V/ 0,5 A netvoeding).
- Zendbereik tot 500 m
- 17 polyfone melodieën instelbaar
- Met 12 wisselbare motiefkaarten
- Traploos verstelbare geluidssterkte (max. 83 dB)
- Optische en akoestische LowBatt-weergave
- Waterdichte draadloze knop.
- Afm. zender: 36 x 100 x 17 mm
- Afm. ontvanger: 180 x 140 x 50 mm

Voor de ontvanger zijn 4 C batterijen nodig.
Bij de bereikaanduiding gaat het om de zgn. reikwijdte in open veld (dat is de theoretische reikwijdte waarbij er niets tussen de zender en ontvanger in staat of andere storende invloeden). In de praktijk bevinden zich meestal muren, plafonds, enz. tussen zender en ontvanger waardoor het bereik wordt beperkt.

Extra zender nodig:
- Extra zender voor de Mistral klik hier

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie