Deurbel - Module

Deurgong Surf D 113 Geluid: 1 Beltoon - 2 Tonig
   
Deurbel - Opbouw - Wit,
Merk: Friedland (Koopman) - D113,
Voeding: 4x Batterij Type C - Trafo 8v AC,
Geluid: 1 Beltoon - 2 Tonig.
Productcode: 1059823
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 24,79
€ 24,79 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1059823
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 24,79
Meer informatie over dit product

De Friedland D113 deurbelmodule is een deurbel met 1 beltoon. Als er mee wordt aangebeld, hoort u een dubbele toon en een geluid met een geluidssterkte van ongeveer 80 decibel. Dit is ongeveer het niveau dat te horen is op een drukke speelplaats met kleine kindjes. Kortom, de deurbel is goed te horen. Let er wel op dat u niet de beltoon en/of het volume kunt aanpassen. Wilt u dit wel? Dan raden we u aan in ons assortiment te kijken naar een andere deurbel.

Afmetingen

Deze deurbelmodule is 17,1 cm bij 10,5 cm bij 4,9 cm groot en heeft een kunststof behuizing in een witte kleur. Het product is te gebruiken met elke universele beldrukker. Hij heeft verder een IP-waarde van IP2X. IP staat voor International Protection Rating en zegt iets over de beveiliging van het product, met betrekking tot voorwerpen en water. Een waarde van IP2X wilt zeggen dat het product niet waterdicht is en beschermd is tegen onder andere middelgrote voorwerpen, aanrakingen met de vinger en voorwerpen die een formaat hebben groter dan 1,2 cm.

8 volt

De Friedland D113 deurbelmodule werkt met een trafo waarmee het elektrische spanningsniveau wordt omgezet naar een niveau waarmee de deurbelmodule kan functioneren. Dit is namelijk een voedingsniveau van 8 volt en aangezien er 220-230 volt uit het stopcontact komt, moet deze voltage eerst verlaagd worden voordat de bel kan functioneren. Hier zorgt de trafo voor. Hiermee wordt namelijk de hoogspanning uit het stopcontact (220 - 230 volt) omgezet naar 8 volt. Zoekt u dus een simpele en functionele deurbelmodule die te gebruiken is samen met vrijwel elke universele beldrukker, dan is dit product het uittesten waard.Dubbele klank, elektromechanisch, Kunststof,
Geluids sterkte ca. 80db(A), 171x105x49mm, voor 4x1,5V Baby of
Trafo

"Bijbehorende beldrukkers:
- Zwart - Verlicht
- Wit - Verlicht
- Wit - Naamplaatje
- RVS - Rond
- RVS
- Messing"

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie