Deurbel - Belknop

Deurbel - Drukknop Voeding: via module
   
Deurbel - Wit,
Merk: Friedland - D723W,
Type: Belknop,
Extra: Met naamplaatje,
Voeding: 8 Volt,
Afmetingen: 24 x 60 x 40mm.
Productcode: 1059753
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 14,99Aantal 10-49: € 14,47Aantal 50-249: € 13,19Aantal 250+: € 11,99
€ 14,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1059753
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 14,99
Meer informatie over dit product

De Friedland beldrukker met naamplaatje is een kleine deurbel die u op uw deur dient vast te maken. Hij heeft, onder het belknopje, plek voor een klein naamplaatje zodat de postbode weet dat hij/zij aan het juiste adres is. Het uiterlijk van dit product is simpel en heeft een beetje een jaren ’80 feel. Hij is verder volledig wit, zowel de knop als het materiaal eromheen, en 2,4 cm (diep) bij 6 cm (hoog) bij 4 cm (breed) groot. Als uw bel dus kapot is, dan kunt u deze eenvoudig vervangen met dit artikel van het merk Friedland. Dit kunt u gewoon zelf, zelfs als u weinig technisch bent. Hoe dit moet, leggen we u graag uit in de volgende alinea.

Gebruik

Deze kunststoffen Friedland beldrukker met naamplaatje is eenvoudig zelf te monteren; het is allemaal niet zo lastig als u misschien zou denken. De eerste stap is een gat boren in het deurkozijn. Hier moet uiteindelijk de draad doorheen om deze beldrukker en de ontvanger in huis met elkaar te verbinden. De ontvanger dient u dus nog apart aan te schaffen of u gebruikt de ontvanger die u nu al in huis heeft hangen. Vervolgens maakt u de bel vast aan uw deurkozijn door middel van een stukje dubbelzijdige tape of schroeven. De volgende stap is de beldrukker met de ontvanger in huis te koppelen. U gebruikt het geboorde gat om met de beldraad de drukker met de ontvanger te verbinden.

Simpel

Deze deurbel heeft geen toeters en bellen. Hij doet gewoon wat hij moet doen, en doet dat goed. De meest in het oog springende en moderne eigenschap is dat de knop oplicht in het donker. Hierdoor kunnen collectanten die hun werk in de avond doen, postbodes in de winter en elke andere persoon die in de avond of nacht voor uw deur staat, goed zien waar de bel zit. Maar verder is het dus een simpele deurbel. Hebt u liever een exemplaar met bijvoorbeeld een intercom en/of een camera? Dan raden we u van harte aan om ons assortiment te bekijken.Deurbel - Drukknop - Wit,
Type : Pushlite - Opbouw,
Extra: Verlicht - 8 Volt / 2A,
Met naamplaatje,
Afmeting: 60 x 40 mm,
Voeding: via module,
Materiaal: Kunststof,
Afmetingen: 19 x 60 x 40 mm.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie