Deurbel - Belknop

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Deurbel Lightspot Voeding: via module
   
Belknop,
Merk: Friedland - D534WE,
Extra: Verlichte drukknop,
Voeding: 8 Volt,
Afmetingen: 24 x 60 x 26mm.
Productcode: 1059751
voorraad: 9
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 7,99Aantal 10-49: € 7,71Aantal 50-249: € 7,03Aantal 250+: € 6,39
€ 7,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1059751
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 7,99
Meer informatie over dit product

De Friedland beldrukker is een eenvoudige en betrouwbare bel. Zowel het deel waarop gedrukt dient te worden als het blokje eromheen zijn allebei van dezelfde kleur wit en gemaakt van kunststof. Het gehele apparaatje is 2,4 cm (diepte) bij 6 cm (hoogte) bij 2,6 cm (breedte) en dient op de deur bevestigd te worden. Dit gaat met een aantal schroefjes. Als de deurbel ingedrukt wordt, zal de drukknop oplichten. Zo weet de persoon aan de deur dat hij of zij de bel op de correcte manier heeft ingedrukt. Dit artikel kan gewoon tegen water, dus een beetje regen of sneeuw is geen probleem.

Product als vervanging

Dit product is te gebruiken met vrijwel elke ontvanger en dient bedraad aangesloten te worden op de ontvanger binnenshuis. Wilt u liever een draadloze deurbel? Dan kunt u het beste verder kijken in ons assortiment. Hierin bieden we veel soorten deurbellen en ontvangers aan, evenals draadloze deurbellen. De beldrukker en de universele ontvanger, die u nog apart dient te kopen, moeten met een zwakstroomkabel met elkaar verbonden worden.

Verlicht

Zodat mensen aan de voordeur de bel ook in de avond kunnen vinden, hebben de makers bedacht om de ring rondom de belknop te verlichten. Het D70-lampje is eenvoudig zelf te vervangen, als deze kapot is. Bij aanschaf van dit product krijgt u er een reservelampje bij. Als u dus zoekt naar een eenvoudige en verlichte universele beldrukker, dan is deze uitvoering van Friedland een goede optie. Hij is tevens gemakkelijk zelf te monteren, door hem met twee schroefjes aan het deurkozijn te monteren, en met een kabel aan de ontvanger te verbinden.Deurbel - Drukknop - Wit,
Type : Lightspot - Opbouw,
Extra: Verlicht - 8 Volt / 2A,
Afmeting: 60x26mm,
Voeding: via module,
Materiaal: Kunststof,
Afmetingen: 24 x 60 x 26 mm.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie