USB-C datakabel - 2 meter

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
voorraad: 6.229
€ 14,99 € 11,99 (Incl. BTW)
Productcode: 3784727
Tijdelijk afgeprijsd!
Aantal 1-en meer: € 11,99
Meer informatie over dit product

Voor het koppelen van een USB A poort met een USB C aansluiting kan er gebruik worden gemaakt van deze zwarte 2 meter lange USB C naar USB A kabel van het kwaliteitsmerk Allteq. Computers en laptops zijn vaak voorzien van USB poorten. De meest gangbare uitvoering van dit type aansluiting is de USB A poort. Moderne apparaten zoals laptops, notebooks, tablets en smartphones zijn vaak voorzien van een nieuwere USB poort zoals USB C. Met USB C is het mogelijk om bestanden met hoge snelheden uit te wisselen, bovendien is de connector compacter.

Klaar voor gebruik

De USB C naar USB A kabel heeft een comfortabele lengte en is direct klaar voor gebruik. U kunt het product direct aansluiten op een USB A poort van bijvoorbeeld een computer, laptop of ander apparaat. De USB C stekker kan worden aangesloten op het andere apparaat dat u wilt verbinden. Voor het gebruik hoeft er geen software geïnstalleerd te worden of andere instellingen te worden aangepast. Door de USB 3.0 technologie waarover de kabel beschikt, is het mogelijk om data met zeer hoge snelheden te verwerken. Dit kan met een maximale snelheid van 5 Gigabit per seconde. De maximale stroom die kan worden doorgegeven is 3A.

Voordelen

• Zeer hoge snelheden bereikbaar
• In meerdere kleuren verkrijgbaar
• Comfortabele lengte

Aanvullende informatie

De connectoren van de stekkers zijn niet verguld. Om de maximale snelheid die gehaald kan worden bij het uitwisselen van gegevens te behalen, moeten beide gekoppelde apparaten wel beschikking hebben over USB 3.0. De kabel is gebruiksklaar voor elk merk computer, laptop, smartphone, tablet of ander apparaat met een geschikte aansluiting. De kabel is voorzien van een gevlochten nylon mantel. Daarmee is de kabel robuust en kunt u hem eenvoudig oprollen, zonder dat deze in de war raakt. Hierdoor hoeft het snoer ook niet helemaal te worden uitgerold voor het gebruik.

Specificaties

Aansluiting 1USB C male
Aansluiting 2USB A male
Aderdikte22 AWG
KeurmerkRoHS
KleurZwart
Lengte2 meter
MantelNylon gevlochten
Maximale stroomsterkte3A
MerkAllteq
Max. snelheidtot 5 Gb/s
VerguldNee
VersieUSB 3.0
Productcode: 3784727
Andere producten in deze categorie
Superlijm
Voor 22u besteld, morgen in huis!
€ 3,99
€ 2,99
Voor 22u besteld, morgen in huis!
Ducttape
Voor 22u besteld, morgen in huis!
€ 4,99
€ 3,49
Voor 22u besteld, morgen in huis!