USB Lightning datakabel - 2 meter

Momenteel helaas uitverkocht
Lightning - USB datakabel,
Geschikt voor: iPhone 5, 5S, 5C, 6, 6plus, 6, 6plus,
Type: Apple - MFI gelicenseerd,
Aansluiting 1: Lightning male,
Aansluiting 2: USB A 2.0 male,
2 meter.
Productcode: 1356576
€ 12,99 € 12,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1356576
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 12,99
Meer informatie over dit product

Voor het overzetten van gegevens of het opladen van de accu van een smartphone of tablet wordt er gebruikgemaakt van een USB kabel. Dit is een datakabel die ook geschikt is voor het opladen van de accu. Voor de iPhone en iPad apparaten van Apple wordt er veelal gebruikgemaakt van een compact Lightning aansluiting op de apparaten. Bij de aanschaf van deze mobiele apparaten wordt er vaak een dergelijk snoer en een adapter voor in het stopcontact meegeleverd. Deze kan dan gebruikt worden voor het opladen van de smartphone of tablet. Wordt de bekabeling aan een computer of laptop gekoppeld, dan kunnen gegevens worden uitgewisseld zoals bestanden, foto’s en video’s. De Goobay Lightning naar USB kabel 2 meter is een snoer met een comfortabele lengte die hiervoor geschikt is.

Technische specificaties

Dit product kan worden gebruikt als extra kabel voor opladen of gegevens over zetten. Door de lengte van 2 meter hebt u als gebruiker alle bewegingsvrijheid die er tijdens de koppeling met bijvoorbeeld een computer of stopcontact mogelijk is. De Goobay Lightning naar USB kabel 2 meter is voorzien van een USB A stekker aan de ene kant. Dit is een versie 2.0 stekker die op elke standaard USB poort van een computer of laptop gebruikt kan worden.

Overige eigenschappen

Doordat er gebruik wordt gemaakt van versie 2.0 is het mogelijk om bij de koppeling met een computer gegevens te verwerken met een snelheid tot maximaal 480 Mbit per seconde. De gekoppelde computer moet dan wel beschikking hebben over deze 2.0 aansluiting of hoger. Bij gebruik van een lagere versie zal de overdrachtssnelheid van gegevens met de Goobay Lightning naar USB kabel 2 meter ook een stuk lager liggen. De andere kant van het snoer is voorzien van een Apple Lightning male stekker. Deze stekker is bedoeld voor de aansluiting met de iPad of iPhone.

Extra informatie

Het is afhankelijk van het type Apple apparaat dat u gebruikt of deze bekabeling ook geschikt is. De datakabel is bedoeld voor de volgende modellen van Apple: iPhone 6, 6 plus, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPad (4e Generatie), iPad Air, iPad mini, iPad mini met Retina Display, iPod Nano (7e Generatie) en de iPod Touch (5e Generatie). Dit is geen origineel Apple product, maar is wel voorzien van een MFI licentie. Dit betekent dat de Goobay Lightning naar USB kabel 2 meter goedgekeurd is voor gebruik met de eerdergenoemde smartphones en tablets.

Specificaties

Lightning - USB datakabel
Geschikt vooriPhone 5, 5S, 5C, 6, 6plus, 6, 6plus
TypeApple - MFI gelicenseerd
Aansluiting 1Lightning male
Aansluiting 2USB A 2.0 male
2 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie