USB Lightning datakabel - 0.5 meter

Momenteel helaas uitverkocht
Lightning - USB datakabel,
Geschikt voor: iPhone 5, 5S, 5C, 6, 6plus, 6, 6plus,
Type: Apple - MFI gelicenseerd,
Aansluiting 1: Lightning male,
Aansluiting 2: USB A 2.0 male,
0.5 meter.
Productcode: 1289834
€ 8,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1289834
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 8,99
Meer informatie over dit product

Apparaten zoals de iPhone en iPad worden opgeladen met behulp van de door Apple ontworpen Lightning-technologie. Dit is een speciale aansluiting die alleen gebruikt kan worden op apparaten van dit merk. Het opladen van de accu van een iPad of iPhone gaat dan ook alleen met behulp van dit type aansluiting. Ook is het mogelijk om hiermee gegevens van uw telefoon of tablet op een computer te zetten. Met de zwarte Goobay Lightning- naar USB kabel 0.5 meter koopt u een vervangend exemplaar als het origineel kapot is, kwijt is geraakt of als u een extra oplaadkabel bij de hand wilt hebben.

Technische eigenschappen

Dit snoer is niet origineel van Apple, maar is wel geproduceerd met een Apple-MFI licentie. Dit maakt dat het product veilig en betrouwbaar gebruikt kan worden op uw Apple-apparatuur. Het snoer heeft een lengte van 50 centimeter en is voorzien van een male stekker voor in de iPhone of iPad. Deze stekker beschikt over 8 pins die connectie maken. De connector is gemaakt van zilver. Aan het andere einde zit een USB 2.0-male stekker. Deze stekker is bedoeld voor het maken van de koppeling met een aansluiting op een computer of adapter. Met een adapter is het mogelijk om het apparaat op te laden aan een stopcontact, deze adapter wordt niet meegeleverd en is los verkrijgbaar.

Overige eigenschappen

De kern van de Goobay Lightning- naar USB-kabel wordt afgeschermd door een dubbele bescherming. De buitenste laag is gemaakt van zwart PVC om het geheel tegen beschadigingen en invloeden van buitenaf te beschermen. Deze USB-A 2.0-male naar Lightning-kabel is een Hi Speed-versie. Het is mogelijk om snelheden te bereiken tot maximaal 480 Mbit per seconde als er data vanaf een apparaat wordt overgezet naar een computer of andersom.

Handig om te weten

Deze Goobay Lightning- naar USB-kabel is geschikt om gebruikt te worden met verschillende Apple-producten. Deze apparaten zijn de iPhone 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, SE, X, XR, Xs, en Xs MAX, de iPod Nano 7G en Touch 5G, de iPad (2017), (2018), 4, Air, Air 2, Mini, Mini 2 Retina, Mini 3, Mini 4, Pro 10.5, Pro 12.9 en Pro 9.7.

Specificaties

Lightning - USB datakabel
Geschikt vooriPhone 5, 5S, 5C, 6, 6plus, 6, 6plus
TypeApple - MFI gelicenseerd
Aansluiting 1Lightning male
Aansluiting 2USB A 2.0 male
0.5 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie