USB Lightning datakabel - 0.5 meter

Vandaag besteld, dinsdag in huis
Lightning Kabel - USB 0.5 meter
USB Lightning datakabel - 0.5 meter
   
Geschikt voor alle iPhones en iPads met een Lightning aansluiting,
Type: Apple - MFI gelicenseerd,
Aansluiting 1: Lightning male,
Aansluiting 2: USB A 2.0 male,
0.5 meter.
Productcode: 1289833
voorraad: 5.540
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 8,99
€ 10,99 € 8,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1289833
Meer informatie over dit product

Is uw originele Lightning naar USB kabel kapot of bent u deze kwijtgeraakt? De Goobay Lightning naar USB kabel 0.5 meter kunt u eenvoudig verbinden met uw oplader (met USB-aansluiting) of met uw computer of laptop. U kunt dit snoer gebruiken om uw iPhone of iPad snel op te laden of eenvoudig gegevens over te zetten en te synchroniseren. Dit witte accessoire heeft een handige lengte van 0,5 meter voor een makkelijk bereik, een ronde kabelvorm en twee aansluitingen: aan de ene kant de Lightning aansluiting (male, 8-pin) en aan de andere kant de standaard USB 2.0 aansluiting (male, type A). De binnenleider is gemaakt van vertind koper: hierdoor is de oplaadkabel beter beschermd tegen invloeden van buitenaf en gaat de kabel langer mee.

Dezelfde kwaliteit

Heeft u veel Appleproducten van een bepaalde generatie? U kunt de Goobay Lightning naar USB kabel 0.5 meter gebruiken als vervanger van uw originele Apple-kabel. Dit snoer is namelijk Apple - MFi gelicenseerd. MFi staat voor ‘Made For iPhone/iPod/iPad’. Een product met het MFi-keurmerk wordt uitvoerig getest en werkt altijd onder iOS. Ook wanneer u uw apparaten heeft voorzien van de laatste updates. Dit product is dus van dezelfde kwaliteit als Apple-accessoires. Als u graag veel foto’s maakt met bijvoorbeeld uw iPhone SE of uw iPhone 6 plus of veel tekeningen maakt met bepaalde programma’s op uw iPad mini, is het altijd handig om deze bestanden veilig over te zetten op uw laptop met deze kwalitatieve en snelle kabel.

Compatibiliteit

Wist u dat dit accessoire van Goobay geschikt is voor diverse Apple-producten? Wel moeten al deze producten voorzien zijn van een Lightning aansluiting. Dit zijn onder meer de iPhone 6, 6 plus, 5, 5c, 5s, SE, maar ook de iPad (4.Gen), iPad Air, iPad mini, iPad mini met Retina Display. Zelfs uw iPod nano (7.Gen) en de iPod Touch (5.Gen) zijn compatibel met deze oplaadkabel. Tevens kunt u van het merk Goobay nog veel meer soorten kabels vinden met diverse aansluitingen voor verschillende doeleinden.

Lightning - USB kabel,
Type: MFi gelicenseerd door Apple,
Aansluiting 1: Lightning male,
Aansluiting 2: USB A 2.0 male,
Geschikt voor: iPhones, iPads,
Kleur: Wit,
Kabellengte: 0.5 meter.

Andere producten in deze categorie
Weerstation WS2800MP € 26,99 € 19,99
Klantenservice & Informatie