Modulaire RJ45 Stekker

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Modulaire stekker - Transparant,
Type: RJ45, (8P8C),
Geschikt voor: Platte kabel,
Aantal polen: 8,
Per 10 stuks.
Productcode: 920
voorraad: 69.505
€ 1,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 920
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 1,99Aantal 10-49: € 1,92Aantal 50-249: € 1,75Aantal 250+: € 1,59
Meer informatie over dit product

Voor het aanleggen van een netwerk door middel van bekabeling kunt u gebruik maken van standaard netwerkkabels. Deze zijn vaak kant en klaar en kunnen direct gebruikt worden. Het nadeel hiervan is dat ze vaak een vaste lengte hebben en in veel gevallen te lang of juist te kort zijn. Het is daarom ook mogelijk om zelf netwerkkabels in de juiste maat te maken. Hiervoor koopt u een netwerkkabel op rol die vervolgens in de gewenste lengte geknipt kan worden. Om de kabel compleet te maken kunt u gebruik maken van de Goobay modulaire RJ45-stekker. Hiervan worden er twee op de uiteinden gemonteerd zodat het door u gemaakte netwerksnoer gebruikt kan worden.

Technische eigenschappen

Dit product is een standaard netwerkconnector die gebruikt kan worden in elke gebruikelijke netwerkaansluiting. De RJ45-stekker is een male versie die in een aansluiting kan worden geplaatst. Hij is voorzien van vergulde connectoren aan de onderzijde die de connectie van de kabel bevorderen. Op de bovenkant bevindt zich een lipje dat gebruikt wordt om de hem mee vast te klikken als hij is aangesloten. Loskoppelen kan door het lipje in te drukken en deze vervolgens uit de aansluiting te halen.

Overige specificaties

Deze RJ45-stekker is bedoeld voor het completeren van UTP-kabels. Hij is voorzien van 8 polen die gebruikt kunnen worden voor de 8 koperen draden die door een netwerkkabel lopen. Afhankelijk van het soort netwerkkabel dat u wilt maken moeten deze koperen draden in een bepaalde volgorde liggen en op de juiste lengte worden afgeknipt. Vervolgens wordt de stekker over de draden geschoven totdat deze perfect in contact staan met de vergulde connectoren. Om de het product compleet te bevestigen hebt u een krimptang nodig.

Extra informatie

Met de krimptang wordt de stekker op de kabel vast geknepen. Via onze website verkopen wij ook verschillende soorten krimptangen. Hiermee kan de pvc-mantel van een netwerkkabel worden gestript, kunnen de koperen draden op maat worden geknipt en kan de RJ45-stekker stevig vast geknepen worden op de kabel zodat uw netwerkkabel klaar is voor gebruik. Dit product is niet voorzien van een extra kapje om de klikbeveiliging dubbel te beveiligen. Het is mogelijk om dit product te gebruiken in combinatie met elk type netwerkkabel, maar de snelheid en de kwaliteit is dus afhankelijk van het type kabel dat u hiervoor gebruikt.

Specificaties

Modulaire stekker - Transparant
TypeRJ45, (8P8C)
Geschikt voorPlatte kabel
Aantal polen8
Per 10 stuks
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie