Computer beugel - T/m 10 kg

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
NewStar PC Bureaubeugel
Computer beugel - T/m 10 kg
Computer beugel - T/m 10 kg
   
Merk: NewStar - CPU-D075BLACK,
Draaibaar: n.v.t,
Bevestiging: Bureau,
Max. gewicht: t/m 10 kg,
Breedte: 5 - 10 cm,
Hoogte: 20 - 36 cm.
Productcode: 1155237
voorraad: 16
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 59,99Aantal 10-49: € 57,89Aantal 50-249: € 52,79Aantal 250+: € 47,99
€ 59,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1155237
Meer informatie over dit product

De NewStar CPU-D075BLACK computerbeugel is uitermate geschikt om uw werkplek, zowel op kantoor als thuis, netjes te houden. Allereerst omdat uw pc dan van de grond onder uw bureau- of tafelblad hangt. Er is gemakkelijk onder te stoffen en te dweilen, zonder dat u de pc hoeft te verplaatsen. Ten tweede hoeft de pc nu niet op het blad te staan, waardoor u meer ruimte overhoudt voor andere zaken. Ten derde wordt de pc beschermd tegen stof, krassen en zelfs diefstal. Heeft u liever een computerbeugel die te draaien is? Of eentje in een andere kleur? Bekijk dan ons ruime assortiment.

Maten

Deze zwarte NewStar CPU-D075BLACK computerbeugel is geschikt voor vrijwel elke pc-kast. Hij is zowel in de breedte als in de hoogte in te stellen. Als uw pc-kast tussen de 20 centimeter en de 36 cm hoog is, tussen de 5 cm en 10 cm breed en maximaal 10 kg weegt, dan is deze zwartkleurige beugel geschikt om hem onder uw bureau of tafel te monteren. Heeft u een grotere pc-desktop of tower-pc? Bekijk dan ons assortiment, want we verkopen ook beugels die geschikt zijn voor pc tot maximaal 30 kilogram, inclusief bijbehorende grotere afmetingen.

Met deze NewStar CPU houder, model CPU-D075BLACK, monteert u een CPU eenvoudig onder een Bureau. Met een CPU houder creëert u meer ruimte op het werkblad, doordat de CPU kast onder uw Bureaublad wordt gehangen. Op deze manier beschermt u de CPU tegen stof, vuil en diefstal. Tevens kan de werkplek beter schoongemaakt worden. De meeste van onze CPU-houders kunt u zowel horizontaal als verticaal ophangen en zijn ook goed te combineren met kabelmanagement. Op deze wijze ontstaat een efficiënte, veilige en opgeruimde computerwerkplek. De CPU houders zijn eenvoudig in breedte en diepte te verstellen. Hierdoor passen desktop en tower PC's eenvoudig in de steun. In de specificaties treft u de maximale en minimale breedte en diepte van de steun aan.

Beugel voor: PC
Max. gewicht: t/m 10 kg
Breedte: 5 - 10 cm
Hoogte: 20 - 36 cm
Kantelbaar: n.v.t.
Bevestiging: bureau
Kleur: zwart
VESA: universeel
Merk: NewStar - CPU-D075BLACK
Garantie: 5 jaar

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie