Coax kabel per rol - Hirschmann - 20 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Coax kabel per rol - Wit,
Merk: Hirschmann - KOKA 9 TS,
Type: COAX9 - 6.8 mm,
Gecertificeerd: Kabel Keur,
Extra: Afscherming tegen 4G,
Afscherming: Drievoudig,
Impedantie: 75 Ohm,
Rol 20 meter.
Productcode: 1276327
voorraad: 477
€ 24,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1276327
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 24,99
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 24,99
Meer informatie over dit product

In woningen kunnen verschillende soorten aansluitingen gebruikt worden voor het ontvangen van een televisiesignaal, het gebruik van internet, voor radio en voor telefonie. Met een kabelaansluiting is het vaak mogelijk om digitale televisie te kijken, te telefoneren en internet te gebruiken tot hoge snelheden. Om hier gebruik van te kunnen maken, moeten er wel de juiste materialen en producten gebruikt worden. Een coaxkabel van goede kwaliteit biedt bijvoorbeeld de beste ondersteuning voor het kabelsignaal. Met de Hirschmann KOKA 9 TS coaxkabel op rol 20 meter wit heb je zelf in de hand hoe lang de bekabeling moet zijn die je wilt gebruiken.

Technische specificaties

Deze bekabeling wordt geleverd op een rol van 20 meter en beschikt over verschillende eigenschappen die de kwaliteit van het kabelsignaal kunnen ondersteunen. Het product beschikt over een dikke koperen kern die gebruikt wordt voor het verzenden van het kabelsignaal. Deze kern wordt beschermd door een drievoudige afscherming. De kabel biedt onder andere afscherming voor 4G signalen van het mobiele telefonienetwerk. Dit netwerk maakt gebruik van dezelfde frequenties als het kabelsignaal dat over de Hirschmann KOKA 9 TS coaxkabel op rol 20 meter wit wordt verzonden. Met de drievoudige afscherming worden storingen zoveel mogelijk tegengegaan op het signaal.

Overige eigenschappen

Het snoer heeft een diameter van 6,8 millimeter en is van het type COAX 9. Deze kabel kan eenvoudig gebruikt en op maat gemaakt worden. Voor gebruik kan de Hirschmann KOKA 9 TS coaxkabel op rol 20 meter wit in de gewenste maat worden geknipt, zodat vervolgens coaxstekkers voor de aansluitingen kunnen worden gemonteerd. Hiervoor moeten de uiteinden van de kabel worden gestript, waarbij de mantel en de verschillende beschermende lagen voor ongeveer een centimeter moeten worden verwijderd. De koperen kern die bloot komt te liggen, kan dan vervolgens aan de connector van de te monteren stekker worden verbonden.

Extra informatie

De impedantie van deze kabel is 75 ohm. Dit betekent dat dit product geschikt is voor het doorgeven van een kabelsignaal voor analoge televisie, analoge radio, digitale televisie, digitale radio, internet en telefonie. De kabel heet een zeer kleine buigradius van slechts 7 centimeter. Het product beschikt over een Nederlands Kabel Keur certificaat en wordt geleverd met een garantie vanuit de fabrikant Hirschmann. Dit is een productgarantie van maximaal 3 jaar. Voor het gebruik van deze coaxkabel dienen er nog wel coaxstekkers te moeten worden gemonteerd. Om de kwaliteit van het signaal te ondersteunen, is het aan te raden om hiervoor stekkers van goede kwaliteit te gebruiken.

Specificaties

Coax kabel per rol - Wit
MerkHirschmann - KOKA 9 TS
TypeCOAX9 - 6.8 mm
GecertificeerdKabel Keur
ExtraAfscherming tegen 4G
AfschermingDrievoudig
Impedantie75 Ohm
Rol 20 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie