UTP Splitter CAT 6

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
UTP Splitter Max. snelheid: 100 mbps
UTP Splitter  CAT 6
   
UTP Splitter,
Geschikt voor: Cat 5e/Cat 6 poorten,
Incl. 2x 25 cm UTP kabels,
Max. snelheid: 100 mbps.
Productcode: 2298185
voorraad: 1.224
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 13,99Aantal 10-49: € 13,50Aantal 50-249: € 12,31Aantal 250+: € 11,19
€ 13,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2298185
Meer informatie over dit product

UTP Splitter

De UTP splitter maakt het mogelijk twee LAN poorten aan te sluiten op een enkele Gbit CAT5/E (CAT6) netwerkkabel waardoor twee netwerkapparaten via dezelfde netwerkkabel gelijktijdig verbonden zijn met de router of modem.

Voordelen:
De UTOP splitter verdubbelt de capaciteit van de Gbit CAT5/E (CAT6)netwerkkabel. 2 Computers, 2 mediaboxen of een combinatie ervan worden gelijktijdig met dezelfde netwerkkabel aangesloten, ieder met een eigen maximale snelheid van100 mbps.
Een extra netwerkkabel te trekken is niet meer nodig wat veel installatietijd en geld bespaard!
De UTP Optimizers zijn ook geschikt om over een of beide verbindingen een spanning te voeren om het aangesloten apparaat van spanning via de netwerkkabel (“PoE”, Power over Ethernet) te voorzien!

Eenvoudige installatie:
Installeer aan beide einden van de netwerkkabel een UTOP splitter. De installatie van beide Optimizers is een kwestie van seconden door de duidelijke poortcoderingen aan de boven- en onderkant van elke splitter.
Met de twee meegeleverde kabels sluit je de 1e UTOP splitter op twee LAN poorten van je modem of router aan. Je beide netwerkapparaten sluit je op de 2e UTOP splitter aan.

Innovatief ontwerp:
Door het innovatieve ontwerp zijn de UTOP splitter snel en eenvoudig aan te sluiten. De aansluitingen die via de netwerkkabel met elkaar in verbinding staan zijn met duidelijke letters aangegeven.

Compleet geleverd:
Met de UTOP adapters komen twee 25 cm lange zwarte Gbit netwerkkabels. Die zijn bedoeld voor montage van de eerste UTOP adapter aan de 2 LAN uitgangen van het modem of de router (of Horizon mediabox).

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie