Bluetooth Speaker - Denver BTL-30

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Denver - BTL 30,
Extra: Met LED lichteffecten en FM radio,
Audio ingang: Jack 3.5mm, USB en Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 5 uur,
RMS vermogen: 3 Watt.
Productcode: 3412460
voorraad: 32
€ 19,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3412460
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 19,99Aantal 10-49: € 19,29Aantal 50-249: € 17,59Aantal 250+: € 15,99
Meer informatie over dit product

De Denver - BTL 30 Bluetooth luidspreker heeft een opvallende eigenschap. Hij kan namelijk van kleur veranderen. Er is te kiezen uit verschillende kleuren, van Granny Smith - groen, Tinky Winky - paars, helderblauw, rood, donkerblauw, crèmekleurig tot aan lichtgeel. Deze verschillende kleuren geven de speaker een speels effect. De speaker is verder draadloos te gebruiken door middel van Bluetooth, USB en een micro SD-geheugenkaartje. Daarnaast is het tevens een mogelijkheid om deze luidspreker via een AUX-kabel met een ander apparaat te verbinden. Op deze manier is er altijd wel een optie om deze luidspreker te gebruiken. In de luidspreker zit verder een oplaadbare accu die, mits volledig opgeladen, ongeveer 5 uur meegaat.

Opladen via een USB-poort

Na deze 5 uur dient de batterij van de Denver - BTL 30 Bluetooth luidspreker opnieuw opgeladen te worden door middel van de meegeleverde USB-kabel. Dit gaat simpel en snel via een USB-poort, bijvoorbeeld van uw laptop of PC. Na het opladen kan de batterij er weer 5 uur tegenaan. Door deze ingebouwde batterij, het lichte gewicht van 350 gram en het formaat van de luidspreker van 9,6 centimeter bij 9,6 centimeter bij 1,2 centimeter is hij gemakkelijk mee te nemen, bijvoorbeeld in de tas of de koffer. Het leuke aan deze specifieke draadloze speaker is verder dat er tevens naar FM-radio geluisterd kan worden. Dit is een leuke afwisseling voor uw eigen muziek, of als u geen smartphone, tablet of laptop mee heeft om de muziek mee te streamen.

Diverse ingangen

Deze speaker van het merk Denver werkt dus door middel van Bluetooth. Hiermee is het mogelijk om draadloos naar al uw muziek, podcasts, audioboeken en andere audiobestanden te luisteren. Maar stel, uw apparaat heeft geen Bluetooth, maar u wilt toch deze luidspreker gebruiken. Wat doet u dan? In dit geval is dat geen enkel probleem, want er zijn nog twee andere opties om verbinding te maken tussen deze speaker en uw audioapparaat. Zo is het mogelijk om allebei de apparaten met een AUX-kabel te verbinden. Er zit namelijk een vrouwelijke 3.5 mm jack-ingang aanwezig. Een andere optie is om alle audio eerst op een micro SD-kaart te zetten en deze vervolgens in de draadloze speaker te pluggen. Met de knoppen kunt u vervolgens het juiste bestand selecteren om versterkt naar te luisteren.

Specificaties

MerkDenver - BTL 30
ExtraMet LED lichteffecten en FM radio
Audio ingangJack 3.5mm, USB en Micro SD
VoedingAccu
Batterijduurtot 5 uur
RMS vermogen3 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie