Bluetooth Speaker - Nedis

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Luidspreker met Bluetooth® | 15 W | True Wireless Stereo (TWS) | Zwart / Hij kan met gebruik van de nieuwste echte draadloze stereo-technologie (True Wireless Stereo, TWS) eenvoudig aan een tweede Bluetooth®-luidspreker worden gekoppeld voor het verdubbelen van uw audio-beleving en voor het voortbrengen van een vol, helder en diep geluid
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
   
Extra: Ingebouwde microfoon,
Audio ingang: Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 5 uur,
RMS vermogen: 5 Watt.
Productcode: 3377021
leverbaar: 314
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 34,99Aantal 10-49: € 33,77Aantal 50-249: € 30,79Aantal 250+: € 27,99
€ 34,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3377021
Meer informatie over dit product

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon groen heeft een compact, stijlvol en gebruiksvriendelijk ontwerp. Om de speakerunit zit een gekleurd handvat, deze kunt u uithalen waardoor u de luidspreker gemakkelijk kan meenemen. Daarnaast heeft deze luidspreker met Bluetooth functie het perfecte formaat om in uw tas te stoppen en neemt deze weinig plek in uw interieur of auto in. De unit is ideaal voor tijdens het autorijden want u kunt zowel naar muziek luisteren als bellen of gebeld worden. De luidspreker heeft namelijk een geïntegreerde microfoon en is daarom te gebruiken als handsfree set. Deze luidspreker is uitgerust met Bluetooth v4.2 en te verbinden aan uw smartphone, tablet, notebook, Pc of andere Bluetooth-ondersteunende apparaten.

Geluidskwaliteit

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon groen heeft een gevoeligheid van 83dB en een piekvermogen van maar liefst 15 Watt. De muziekluidspreker levert een helder en diep geluid en de bastonen worden dankzij de ingebouwde bass boost versterkt zodat u van de beste beats kunt genieten. De impedantie van dit model is 4 Ohm en de speaker is ook compatibel met 8 Ohm receivers. Het RMS-vermogen waarop de speaker langdurig kan presteren is 5 Watt. Omdat niet alle apparaten Bluetooth ondersteunen heeft de muziekspeaker een poort voor uw SD-kaart en een micro USB-ingang zodat u ook MP3-bestanden kunt afspelen vanaf niet-Bluetooth apparatuur.

Vijf uur lang muziekplezier

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon groen heeft een krachtige 800 mAh batterij, u sluit deze via de USB-verbinding aan op de netstroom of op uw computer. Met drie uur is de batterij helemaal opgeladen en een volle batterij zorgt voor vijf uur lang muziekgenot. Tijdens het laden kunt u de speakerunit overigens gewoon blijven gebruiken. Dankzij True Wireless Stereo-technologie is deze luidsprekerunit te koppelen aan een tweede Bluetooth-speaker zodat u het muziekgenot kunt verdubbelen, ideaal voor uw home cinema set of een spetterend feest. Dit compacte design is verkrijgbaar met verschillende kleuren handvat zodat u een luidsprekerbox kunt uitkiezen die aansluit bij uw persoonlijke smaak.

• Stream muziek vanaf uw mobiele apparaat naar deze Bluetooth®-luidspreker - en luister naar uw favoriete nummers in echte draadloze stereo (True Wireless Stereo, TWS)
• Compact maar krachtig - met een geluidsweergave van 15 W piekstroom en basversterkingsfunctie
• Ingebouwde batterij van 800 mAh - voor vijf uur afspeeltijd
• Kan worden gekoppeld aan een tweede Bluetooth®-luidspreker - voor dubbel luisterplezier

- Aansluiting Bluetooth
- Microfoon Ingebouwde Microfoon
- Materiaal Rubber
- Bluetooth-versie v4.2
- Ingang(en) 1x microSD
- 1x Micro-USB
- Stekkertype USB
- Capaciteit 800 mAh
- Frequentie bereik 2.402...2.480 GHz
- Frequentiekarakteristiek 100 Hz...20 kHz (+/-2 dB)
- Gevoeligheid 83 dB
- Impedantie 4 Ohm
- Laadtijd 3 uur
- Max. frequentie 2.480 GHz
- Maximum Play Time 5 uur
- Min. frequentie 2.402 GHz
- Piek uitgangsvermogen 15 W
- RMS 5 W

Andere producten in deze categorie
Draadloos DCF weerstation WS8818 € 24,99 € 18,95
Klantenservice & Informatie