Bluetooth Speaker - Nedis

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Luidspreker met Bluetooth® | 24 W | Waterbestendig | Draaggreep | Zwart / De ingebouwde batterij van 2200 mAh geeft u tot wel negen uur afspeeltijd zonder tussentijds opladen - en u kunt naar uw muziek blijven luisteren terwijl u de luidsprekers oplaadt gereed voor de volgende poolparty
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
   
Extra: Ingebouwde microfoon en waterbestendig,
Audio ingang: Jack 3.5mm,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 9 uur,
RMS vermogen: 8 Watt.
Productcode: 3377013
leverbaar: 843
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 59,99Aantal 10-49: € 57,89Aantal 50-249: € 52,79Aantal 250+: € 47,99
€ 59,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3377013
Meer informatie over dit product

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon rond zwart is een waterdichte luidspreker waarmee u altijd en overal naar uw favoriete nummers kunt luisteren. Koppel de Bluetooth-speaker aan uw smartphone en geniet van de beste tunes terwijl u onderweg bent in de auto. Wanneer u gebeld wordt kunt u de telefoon gewoon opnemen en via deze slimme luidsprekerunit een handsfree telefoongesprek voeren. De speakerunit is uitgerust met Bluetooth-versie 4.1 en maakt een betrouwbare verbinding met uw mobiele apparaten. De draadloze verbinding houdt stand tot op wel 10 meter afstand dus als u uw smartphone of tablet meeneemt naar de keuken is dit geen probleem voor het bereik.

Waterbestendig

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon rond zwart heeft een IPX7 beschermingswaarde. Dit betekent niet alleen dat de muziekspeaker tegen een stootje en een drupje kan; dankzij deze beschermingsfactor kan de Bluetooth-speaker zelfs tijdelijk een duik nemen zonder daarna water op te hoesten (30 minuten op een meter diepte). Deze stijlvolle muziekspeaker van het merk Nedis levert uitstekende geluidskwaliteit. Met een RMS-vermogen van 8 Watt en een piekvermogen van maar liefst 24 Watt kan de luidsprekerunit heel wat aan (80dB). De frequentiekarakteristiek van de geluidsspeaker is 15 Hz tot 15 kHz. Naast dat u via de Bluetooth verbinding kunt maken, heeft de unit ook een 3.5 mm audio jack ingang.

Hoogwaardig materiaal

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon rond zwart heeft een prachtig en zeer gebruiksvriendelijk design. Aan de zijde zitten de bedieningsknoppen waarmee u het volume kunt aanpassen (harder en zachter zetten) en de micro UBS-poort en audio jack ingang zijn met een rubberen cover afgesloten ter bescherming. De mooie speakerbox heeft een uit te halen handvat voor betere draagbaarheid. De luidsprekerbox van Nedis is deels van ABS gemaakt, een stootvaste kunststof, en deels van leder. De 2200 mAh lithium-ion batterij geeft u tot negen uur ongestoord luisterplezier en is in slechts drie uur helemaal opgeladen. Wanneer u de accu oplaadt via de netstroom of uw powerbank kunt u gewoon door blijven luisteren.

• Draagbare, lichtgewicht luidsprekers - met een zwaarwichtige geluidsweergave van 24 W piekstroom
• Waterbestendig met beschermingsniveau IPX7 - ideaal voor feesten op het strand of bij het zwembad
• Ingebouwde batterij van 2200 mAh - laat de muziek maar spelen gedurende negen uur zonder tussentijds opladen

- Aansluiting Bluetooth
- Microfoon Ingebouwde Microfoon
- Materiaal ABS / Leder
- Bluetooth-versie v4.1
- 1x 3.5mm
- Stekkertype USB
- IP-classificatie IPX7
- Capaciteit 2200 mAh
- Frequentie bereik 2.402...2.480 GHz
- Frequentiekarakteristiek 15 Hz...15 kHz (+/- 3 dB)
- Gevoeligheid 80 dB
- Impedantie 4 Ohm
- Laadtijd 3 uur
- Max. frequentie 2.480 GHz
- Maximum Play Time 9 uur
- Min. frequentie 2.402 GHz
- Operating Distance 10 m
- Piek uitgangsvermogen 24 W
- Power rating 5 V 1 A
- RMS 8 W

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie