Bluetooth Speaker - Nedis

Momenteel helaas uitverkocht
Extra: Ingebouwde microfoon en waterbestendig,
Audio ingang: Jack 3.5mm,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 9 uur,
RMS vermogen: 8 Watt.
Productcode: 3377013
€ 59,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3377013
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 59,99Aantal 10-49: € 57,89Aantal 50-249: € 52,79Aantal 250+: € 47,99
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon rond zwart is een waterdichte luidspreker waarmee u altijd en overal naar uw favoriete nummers kunt luisteren. Koppel de Bluetooth-speaker aan uw smartphone en geniet van de beste tunes terwijl u onderweg bent in de auto. Wanneer u gebeld wordt kunt u de telefoon gewoon opnemen en via deze slimme luidsprekerunit een handsfree telefoongesprek voeren. De speakerunit is uitgerust met Bluetooth-versie 4.1 en maakt een betrouwbare verbinding met uw mobiele apparaten. De draadloze verbinding houdt stand tot op wel 10 meter afstand dus als u uw smartphone of tablet meeneemt naar de keuken is dit geen probleem voor het bereik.

Waterbestendig

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon rond zwart heeft een IPX7 beschermingswaarde. Dit betekent niet alleen dat de muziekspeaker tegen een stootje en een drupje kan; dankzij deze beschermingsfactor kan de Bluetooth-speaker zelfs tijdelijk een duik nemen zonder daarna water op te hoesten (30 minuten op een meter diepte). Deze stijlvolle muziekspeaker van het merk Nedis levert uitstekende geluidskwaliteit. Met een RMS-vermogen van 8 Watt en een piekvermogen van maar liefst 24 Watt kan de luidsprekerunit heel wat aan (80dB). De frequentiekarakteristiek van de geluidsspeaker is 15 Hz tot 15 kHz. Naast dat u via de Bluetooth verbinding kunt maken, heeft de unit ook een 3.5 mm audio jack ingang.

Hoogwaardig materiaal

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon rond zwart heeft een prachtig en zeer gebruiksvriendelijk design. Aan de zijde zitten de bedieningsknoppen waarmee u het volume kunt aanpassen (harder en zachter zetten) en de micro UBS-poort en audio jack ingang zijn met een rubberen cover afgesloten ter bescherming. De mooie speakerbox heeft een uit te halen handvat voor betere draagbaarheid. De luidsprekerbox van Nedis is deels van ABS gemaakt, een stootvaste kunststof, en deels van leder. De 2200 mAh lithium-ion batterij geeft u tot negen uur ongestoord luisterplezier en is in slechts drie uur helemaal opgeladen. Wanneer u de accu oplaadt via de netstroom of uw powerbank kunt u gewoon door blijven luisteren.

Specificaties

ExtraIngebouwde microfoon en waterbestendig
Audio ingangJack 3.5mm
VoedingAccu
Batterijduurtot 9 uur
RMS vermogen8 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie