Bluetooth Speaker - Nedis

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Extra: Ingebouwde microfoon,
Audio ingang: Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 5 uur,
RMS vermogen: 5 Watt.
Productcode: 3377000
leverbaar: 127
€ 34,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3377000
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 34,99Aantal 10-49: € 33,77Aantal 50-249: € 30,79Aantal 250+: € 27,99
Meer informatie over dit product

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon wit is een draagbare en draadloze luidspreker waarmee u muziek kunt streamen vanaf uw mobiele apparaten. Bij het ontwerp van deze speaker heeft Nedis duidelijk gebruiksgemak en geluidskwaliteit vooropgesteld. De luidsprekerunit is zeer compact, is heel licht en heeft een handig handvat. Het witte handvat kan om de box gedaan worden en uitgehaald worden indien nodig, zodat deze nooit in de weg kan zitten. Dit stijlvolle en praktische model is verkrijgbaar met handvaten in verschillende kleuren zoals rood, zwart, grijs en groen. Zo kunt u een speakerunit uitkiezen die precies aansluit bij uw persoonlijke smaak.

Beats en tunes

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon wit heeft een ingebouwde bass boost, dit is een versterker die ervoor zorgt dat de lage bastonen extra goed ervaren kunnen worden. De combinatie van een gevoeligheid van 83dB en een piekvermogen van maar liefst 15 Watt maken mogelijk dat dit kleine ontwerp een uitstekende geluidskwaliteit voortbrengt. Daarnaast kunt u deze Bluetooth-speaker van het merk Nedis eenvoudig aan een tweede Bluetooth-luidspreker koppelen dankzij de True Wireless Stereo-technologie. Door deze mogelijkheid kunt u genieten van de ultieme muziekervaring, waar u ook bent. Deze muziekspeaker heeft tevens een geïntegreerde microfoon waarmee u handsfree kunt bellen of gebeld kunt worden.

Langdurig luisteren

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon wit heeft een sterke batterij van 800 mAh. Deze unit is met drie uur opgeladen en geeft u vervolgens vijf uur lang muziekgenot. Zelfs tijdens het opladen kunt u gewoon naar uw favoriete nummers blijven luisteren. Laden gebeurt via een USB-verbinding met de netstroom of een ander apparaat (bijvoorbeeld uw computer). Naast een USB-poort heeft de geluidsspeaker ook een ingang voor een SD-kaart en een micro USB-ingang. Met deze luidspreker kunt u dus ook naar muziekfragmenten luisteren zonder Bluetooth-ondersteuning. De Bluetooth-speaker heeft een impedantie van 4 Ohm maar is ook compatibel met 8 Ohm receivers. De batterijduur kan dan wel verkort worden.

Specificaties

ExtraIngebouwde microfoon
Audio ingangMicro SD
VoedingAccu
Batterijduurtot 5 uur
RMS vermogen5 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie