Bluetooth Speaker - Nedis

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Extra: Ingebouwde microfoon,
Audio ingang: Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 5 uur,
RMS vermogen: 5 Watt.
Productcode: 3376998
leverbaar: 134
€ 34,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3376998
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 34,99Aantal 10-49: € 33,77Aantal 50-249: € 30,79Aantal 250+: € 27,99
Meer informatie over dit product

De ingebouwde bass boost van de Nedis Bluetooth speaker met microfoon rood is een krachtige basversterking waardoor u ook de lage en diepe bastonen ervaart. De luidspreker levert een helder en diep geluid, of deze nu enkelvoudig wordt gebruikt of ingezet wordt in combinatie met een tweede Bluetooth-speaker. Dankzij True Wireless Stereo-technologie kan deze luidspreker namelijk eenvoudig aan een andere Bluetooth-luidspreker gekoppeld worden waardoor u de ultieme geluidservaring creëert. De luidspreker van het merk Nedis is te gebruiken in combinatie met Bluetooth-ondersteunende apparaten zoals smartphones, tablets, notebooks en TV’s maar heeft ook verschillende ingangen zodat u de unit ook via kabels kan verbinden.

Muziek streamen

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon rood is uitgerust met een v4.2 Bluetooth-versie en heeft daarnaast een ingang voor een SD-kaart en een micro USB-poort. Zo kunt u muziekfragmenten afspelen vanaf uw SD-kaart maar de speakerunit ook aan uw niet-Bluetooth apparaat koppelen, bijvoorbeeld een oude iPod of een MP3-speler. De luidsprekerunit heeft een impedantie van 4 Ohm maar is ook compatibel met 8 Ohm receivers. In dat geval gebruikt de muziekspeaker wel meer energie. De krachtige 800 mAh batterij is via de USB-poort op de netstroom aan te sluiten en is met drie uur helemaal opgeladen. Tijdens het laden kunt u gewoon doorluisteren. Een volle batterij geeft u maar liefst vijf uur muziekplezier.

Handsfree bellen

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon rood is een stijlvolle en moderne speaker. Het is dan ook niet voor niets dat de luidsprekerunit een ingebouwde microfoon heeft waarmee u handsfree kunt bellen en gebeld worden. Dit is ideaal voor in de auto of wanneer u uw handen vol heeft aan iets anders. Het piekvermogen van deze geluidsspeaker is 15 Watt en het RMS vermogen, dit is het veilige vermogen waarop een luidspreker langdurig kan functioneren, is 5 Watt. De lichtgewicht luidsprekerunit is klein maar fijn, heeft een gebruiksvriendelijk design met handvat en is gemaakt van kwalitatief rubber. Dit model is in meerdere kleuren beschikbaar.

Specificaties

ExtraIngebouwde microfoon
Audio ingangMicro SD
VoedingAccu
Batterijduurtot 5 uur
RMS vermogen5 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie