Bluetooth Speaker - Nedis

Momenteel helaas uitverkocht
Extra: Ingebouwde microfoon,
Audio ingang: Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 5 uur,
RMS vermogen: 5 Watt.
Productcode: 3376997
€ 34,99 (Incl. BTW)
Productcode: 3376997
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 34,99Aantal 10-49: € 33,77Aantal 50-249: € 30,79Aantal 250+: € 27,99
Meer informatie over dit product

Met de Nedis Bluetooth speaker met microfoon blauw kunt u twee Bluetooth-speakers aan elkaar koppelen voor de ultieme geluidservaring. De luidspreker van het merk Nedis is namelijk uitgerust met True Wireless Stereo-technologie en dit maakt verbinding met andere systemen zeer eenvoudig. Zo kunt u de speakerunit inzetten als onderdeel van uw home cinema set of gebruiken voor een feest. De luidspreker heeft een krachtige 800 mAh batterij, deze unit is in drie uur helemaal opgeladen en geeft u vervolgens vijf uur lang muziekplezier. Ook tijdens het opladen kunt u gewoon doorluisteren naar uw favoriete nummers. De Bluetooth-speaker wordt opgeladen via een USB-aansluiting met de netstroom.

Muziek streamen met Bluetooth v4.2

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon blauw is uitgerust met de 4.2 Bluetooth-versie. Via deze luidsprekerunit kunt u vanaf uw mobiele apparaten tunes streamen, bijvoorbeeld vanaf uw smartphone, notebook, PC of tablet. Omdat niet alle apparaten een Bluetooth-ondersteuning hebben heeft deze muziekspeaker meerdere ingangen. U kunt een SD-kaart in de luidspreker stoppen en zo MP3-bestanden afspelen vanaf de kaart. De geluidsspeaker heeft ook een micro USB-poort waarmee u de speaker aan andere apparaten kunt koppelen. De draadloze muziekluidspreker van Nedis heeft een impedantie van 4 Ohm en is compatibel met 8 Ohm receivers maar gebruikt dan wel iets meer energie.

Bellen via de luidspreker

Met de Nedis Bluetooth speaker met microfoon blauw kunt u naar muziekfragmenten luisteren in de auto en tegelijkertijd bellen of gebeld worden. De geïntegreerde microfoon maakt het namelijk mogelijk om de geluidsspeaker te gebruiken als handsfree installatie. De installatie heeft een frequentiebereik van 2.402 tot 2.480 GHz, een frequentiekarakteristiek van 100 Hz tot 20 kHz en met een gevoeligheid van 83dB levert de box uitstekende geluidskwaliteit. De ingebouwde bass boost zorgt ervoor dat u de lage bastonen extra goed ervaart en het piekvermogen van 15 Watt (RMS 5W) maakt een fijne muziekbeleving mogelijk. Deze Bluetooth-speaker is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Specificaties

ExtraIngebouwde microfoon
Audio ingangMicro SD
VoedingAccu
Batterijduurtot 5 uur
RMS vermogen5 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie