Bluetooth Speaker - Nedis

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Extra: Ingebouwde microfoon,
Audio ingang: Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 5 uur,
RMS vermogen: 5 Watt.
Productcode: 3376996
leverbaar: 13
€ 34,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3376996
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 34,99Aantal 10-49: € 33,77Aantal 50-249: € 30,79Aantal 250+: € 27,99
Meer informatie over dit product

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon grijs is een uiterst praktische draagbare luidspreker met een zeer stijlvol design. Deze lichte muziekspeaker laat u draadloos muziek streamen vanaf uw mobiele apparaten, zoals smartphones, tablets, notebooks en Pc’s. Indien uw televisie Bluetooth ondersteunt kunt u deze muziekspeaker ook inzetten als onderdeel van uw home cinema set. Dankzij de True Wireless Stereo-technologie waarmee deze speakerunit is uitgerust kunt u de luidspreker van Nedis namelijk eenvoudig aan een tweede Bluetooth-speaker koppelen voor een ultieme geluidsbeleving. De Bluetooth-luidspreker heeft een 4.2 Bluetooth-versie. De luidsprekerbox is van een fijn rubber gemaakt en heeft een gebruiksvriendelijk handvat.

Bellen met uw Bluetooth-speaker

Dit ontwerp houdt rekening met wat u nodig heeft. De Nedis Bluetooth speaker met microfoon grijs kan namelijk ook gebruikt worden als handsfree set, zodat u in de auto naar muziek kunt luisteren maar ook kunt bellen. Met een gevoeligheid van 83dB en een frequentiebereik van 100Hz tot 20kHz en een piekvermogen van 15 Watt (RMS 5W) levert de luidsprekerunit een helder en diep geluid. De basversterking zorgt ervoor dat u ook de lage bastonen kunt ervaren. De geluidsspeaker heeft een impedantie van 4 Ohm, hiermee is de unit ook compatibel met receivers van 8 Ohm alleen gebruikt de speaker dan wel meer energie.

Urenlang muziekplezier

U wilt natuurlijk lang van muziek kunnen genieten zonder dat de batterij alweer opgeladen dient te worden. De Nedis Bluetooth speaker met microfoon grijs heeft daarom een krachtige 800 mAh batterij. Deze wordt via een USB-aansluiting op het stroomnetwerk aangesloten en is met drie uur laden helemaal vol. Tijdens het laden kunt u daarnaast ook gewoon van uw favoriete nummers blijven genieten. Naast een USB-aansluiting voor de oplader heeft de speakerunit ook een SD-kaart ingang en een micro USB-poort. Zo kunt u ook van de beste tunes genieten vanaf een SD-kaart of de geluidsluidspreker aansluiten op uw apparaten die geen Bluetooth-ondersteuning hebben.

Specificaties

ExtraIngebouwde microfoon
Audio ingangMicro SD
VoedingAccu
Batterijduurtot 5 uur
RMS vermogen5 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie