Bluetooth Speaker - Nedis

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Extra: Ingebouwde microfoon,
Audio ingang: Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 5 uur,
RMS vermogen: 5 Watt.
Productcode: 3376995
leverbaar: 95
€ 34,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3376995
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 34,99Aantal 10-49: € 33,77Aantal 50-249: € 30,79Aantal 250+: € 27,99
Meer informatie over dit product

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon zwart is een compacte, draadloze luidsprekerbox die u gemakkelijk overal met u mee naartoe neemt. De muziekluidspreker met gebruiksvriendelijk handvat is ideaal voor onderweg en past precies in uw tas. De lichtgewichtige speakerunit is klein maar zeer fijn en produceert geluid van optimale kwaliteit. Deze krachtige speaker van het merk Nedis heeft namelijk een piekvermogen van 15W en tevens een basversterkingsfunctie zodat u van de beste beats kunt genieten. De luidsprekerunit heeft een frequentiegevoeligheid van 100Hz tot 20kHz en een gevoeligheid van 83dB. Gedurende lange tijd kan de speakerunit zonder problemen 5 Watt aan (RMS).

Langdurig luisterplezier

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon zwart heeft een ingebouwde batterij van 800 mAh waarmee u vijf uur lang ononderbroken van uw favoriete nummers kunt genieten. Het duurt slechts drie uur voordat de speakerbatterij opnieuw is opgeladen en ook tijdens het opladen kunt u gewoon naar muziek blijven luisteren. Naast een USB-ingang voor het laden van de batterij heeft deze luidspreker ook een micro SD-poort en een Micro USB-ingang. Zo kunt u ook vanaf een SD kaart muziekplezier beleven. De muziekluidspreker heeft een ingebouwde microfoon waardoor u de unit ook als handsfree set kunt gebruiken om te bellen en gebeld te worden.

Draadloos tunes streamen

Met de Nedis Bluetooth speaker met microfoon zwart kunt u probleemloos muziek streamen vanaf uw mobiele apparaten met Bluetooth-ondersteuning. De geluidsspeaker is uitgerust met een v4.2 Bluetooth-versie en geschikt voor gebruik in combinatie met smartphones, tablets, notebooks en zelfs televisies met Bluetooth-aansluiting. Dankzij True Wireless Stereo-technologie kunt u deze muziekspeaker aan een tweede Bluetooth-luidspreker koppelen en de muziekbeleving verdubbelen. De luidsprekerunit is gemaakt van een fijn rubber en het stijlvolle design past goed in een modern interieur. De speaker heeft een impedantie van 4 Ohm, dit houdt in dat de luidspreker ook gebruikt kan worden voor 8 Ohm receivers. De luidsprekerbox verbruikt dan wel meer energie.

Specificaties

ExtraIngebouwde microfoon
Audio ingangMicro SD
VoedingAccu
Batterijduurtot 5 uur
RMS vermogen5 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie