Bluetooth Speaker - SoundCore Mini 2 - Grijs

Momenteel helaas uitverkocht
Bluetooth Speaker - SoundCore Mini 2 - Grijs Vermogen: 6 Watt
 Bluetooth Speaker - SoundCore Mini 2 - Grijs
 Bluetooth Speaker - SoundCore Mini 2 - Grijs
 Bluetooth Speaker - SoundCore Mini 2 - Grijs
   
Merk: SoundCore Mini 2 - Grijs,
Extra: IPX7 Waterdicht, pairing mogelijk
Audio ingang: Jack 3.5mm,
Voeding: Accu 15 uur (oplaadbaar via USB),
Bereik: Max. 20 meter,
Vermogen: 6 Watt.
Productcode: 3292542
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 41,99
€ 41,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3292542
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De SoundCore Mini 2 Bluetooth speaker met microfoon grijs is uw partner in crime voor iedere muzikale aangelegenheid. Het moderne en minimalistische design van de compacte luidsprekerunit past in ieder interieur. Dit model is in verschillende kleuren beschikbaar en u kunt dus een versie kiezen die precies bij uw persoonlijke smaak aansluit. De Bluetooth-speaker heeft een v.4.2 Bluetooth-versie (met EDR) en maakt een betrouwbare verbinding met uw mobiele apparaat. Deze verbinding houdt stand tot op 20 meter. Naast een draadloze optie heeft deze luidspreker ook een audio jack 3.5 mm poort, dit is de gebruikelijke ingang voor de meeste audioapparaten en maakt het mogelijk om uw oortjes op de speakerunit aan te sluiten.

Waterdichte luidspreker

De SoundCore Mini 2 Bluetooth speaker met microfoon grijs heeft een IPX7 bescherming waardoor deze muziekspeaker niet alleen tegen regen en modder beschermd is maar ook onderwater een optimale geluidskwaliteit blijft leveren. De speakerunit kan tot een half uur op een meter diepte ondergedompeld worden. Het stuurprogramma van 6 Watt maakt langdurige topprestatie mogelijk en de ingebouwde BassUp-technologie verzorgt diepe en volle beats. Dankzij True Wireless Stereo kunt u de luidsprekerbox aan een tweede Bluetooth-speaker koppelen voor een grootste muziekervaring. Het slimme design heeft een rubberen antislip onderzijde waardoor de unit stevig op iedere ondergrond blijft staan. Dit model heeft afmetingen van 69,5 x 69,5 x 80 mm.

Langer genieten

Met de SoundCore Mini 2 Bluetooth speaker met microfoon grijs kunt u urenlang van uw favoriete muziekfragmenten genieten. De 1850 mAh lithium-ion batterij wordt via een USB-aansluiting met de netstroom of een ander apparaat opgeladen. Een lege accu helemaal opnieuw laden duurt twee tot drie uur en vervolgens geeft de volle accu 15 uur lang muziekgenot. Luistert u graag naar tunes onderweg in de auto? Wanneer de Bluetooth-luidspreker op uw smartphone is aangesloten en u gebeld wordt, kunt u dankzij de ingebouwde microfoon een telefoongesprek voeren. Aan de voorkant van de muziekluidspreker zitten handige bedieningsknoppen om het volume harder en zachter te zetten, een nummer te pauzeren en de muziekspeaker aan en uit te schakelen.

Ingang: 5 V 1 A
Audio-uitgang: 6 W
Batterijcapaciteit: 1850 mAh
Oplaadtijd: 2-3 uur
Speelduur (verschilt per volume en inhoud): 15 uur
Formaat: 69,5 x 69,5 x 80 mm / 2,7 x 2,7 x 3,1 inch
Gewicht (zonder verpakking): 207 g / 7.3 oz
Bluetooth-versie: V4.2 + EDR
Bereik: 20 m

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie