Bluetooth Speaker - SoundCore Mini 2 - Rood

Momenteel helaas uitverkocht
Bluetooth Speaker  - SoundCore Mini 2 - Rood Vermogen: 6 Watt
Bluetooth Speaker  - SoundCore Mini 2 - Rood
Bluetooth Speaker  - SoundCore Mini 2 - Rood
Bluetooth Speaker  - SoundCore Mini 2 - Rood
   
Merk: SoundCore Mini 2 - Rood,
Extra: IPX7 Waterdicht, pairing mogelijk
Audio ingang: Jack 3.5mm,
Voeding: Accu 15 uur (oplaadbaar via USB),
Bereik: Max. 20 meter,
Vermogen: 6 Watt.
Productcode: 3292541
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 41,99
€ 41,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3292541
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De SoundCore Mini 2 Bluetooth speaker met microfoon rood is de ultieme luidspreker om altijd en overal naar de beste beats te luisteren. Dankzij de ingebouwde BassUp-technologie produceert deze pocketsize luidsprekerunit een diep en vol geluid. De v4.2 Bluetooth-verbinding (met EDR) houdt stand tot op een afstand van 20 meter, wat inhoudt dat uw smartphone en de speakerunit twintig meter van elkaar verwijderd kunnen zijn en alsnog verbinding houden. Deze luidspreker is geschikt voor gebruik in combinatie met alle Bluetooth-ondersteunende apparaten en heeft tevens een pairingfunctie waarmee u de unit aan een tweede Bluetooth-speaker kunt koppelen voor een complete muziekervaring.

Lang genieten

Met de SoundCore Mini 2 Bluetooth speaker met microfoon rood kunt u langdurig van uw favoriete nummers genieten. De draadloze speakerbox heeft een krachtige 1850 mAh lithium-ion batterij. U laadt deze accu via de USB-poort op. Het duurt twee tot drie uur voordat de batterij helemaal opgeladen is en vervolgens heeft u maar liefst 15 uur ongestoord muziekplezier. Tijdens het laden kunt u natuurlijk gewoon door blijven luisteren. De afmetingen van deze compacte luidsprekerunit zijn 69,5 x 69,5 x 80 mm. Hierdoor is de stijlvolle Bluetooth-luidspreker enorm draagbaar en overal mee naartoe te nemen. Luistert u graag naar muziek in de auto? Dankzij de ingebouwde microfoon kunt u handsfree bellen wanneer de muziekspeaker met uw smartphone verbonden is.

Waterdicht

Met de SoundCore Mini 2 Bluetooth speaker met microfoon rood kunt u zelfs onderwater naar de beste beats luisteren. U kunt de Bluetooth-luidspreker namelijk meenemen tot op een meter diepte en daar een half uur van de meest geniale tunes genieten. Het prachtige design heeft een rubberen antislip onderzijde waardoor deze ook op een natte tafel in de tuin blijft staan. Aan de voorzijde zitten handige bedieningsknoppen waarmee u het volume kunt bepalen, een nummer op pauze kunt zetten en de speakerunit uit kunt schakelen. De SoundCore speaker met RMS-vermogen van 6Watt trotseert iedere ruimte, hoe groot deze dan ook mag zijn.

Ingang: 5 V 1 A
Audio-uitgang: 6 W
Batterijcapaciteit: 1850 mAh
Oplaadtijd: 2-3 uur
Speelduur (verschilt per volume en inhoud): 15 uur
Formaat: 69,5 x 69,5 x 80 mm / 2,7 x 2,7 x 3,1 inch
Gewicht (zonder verpakking): 207 g / 7.3 oz
Bluetooth-versie: V4.2 + EDR
Bereik: 20 m

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie