Bluetooth Speaker - SoundCore Mini 2 - Zwart

Momenteel helaas uitverkocht
Bluetooth Speaker - SoundCore Mini 2 - Zwart Vermogen: 6 Watt
Bluetooth Speaker - SoundCore Mini 2 - Zwart
Bluetooth Speaker - SoundCore Mini 2 - Zwart
Bluetooth Speaker - SoundCore Mini 2 - Zwart
Bluetooth Speaker - SoundCore Mini 2 - Zwart
   
Merk: SoundCore Mini 2 - Zwart,
Extra: IPX7 Waterdicht, pairing mogelijk
Audio ingang: Jack 3.5mm,
Voeding: Accu 15 uur (oplaadbaar via USB),
Bereik: Max. 20 meter,
Vermogen: 6 Watt.
Productcode: 3292539
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 41,99
€ 41,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3292539
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De SoundCore Mini 2 Bluetooth speaker met microfoon zwart is een multifunctionele Bluetooth-luidspreker met uitzonderlijke geluidskwaliteit (RMS-vermogen 6 Watt). Dankzij de ingebouwde microfoon kunt u naast van uw favoriete nummers genieten ook een handsfree telefoongesprek voeren wanneer de luidspreker op uw smartphone is aangesloten. True Wireless Stereo-technologie maakt het mogelijk om de Bluetooth-speaker op een tweede unit aan de sluiten en iedere ruimte met muziekgolven te vullen. De Bluetooth v.4.2 met EDR brengt een sterke en betrouwbare verbinding tot stand. Twee apparaten blijven tot op wel twintig meter met elkaar verbonden. De compacte SoundScore-speaker heeft afmetingen van 69,5 x 69,5 x 80 mm.

Regen

Of het nu stormt, regent of hagelt, de SoundCore Mini 2 Bluetooth speaker met microfoon zwart blijft beats produceren. Dankzij IPX7 bescherming kunt u de speakerunit zelfs meenemen onderwater. De luidspreker kan een half uur ondergedompeld worden op een diepte van een meter. Als u een tuinfeest geeft zet u de speakerunit op tafel en zal deze blijven staan. De luidspreker heeft namelijk een rubberen antislip onderzijde en staat vast op iedere ondergrond. Aan de voorzijde van het model bevinden zich fijne bedieningsknoppen waarmee u het geluid harder en zachter kunt zetten, een nummer kunt pauzeren en de Bluetooth-speaker uit kunt schakelen.

Urenlang muziekplezier beleven

De SoundCore Mini 2 Bluetooth speaker met microfoon zwart heeft een krachtige 1850 mAh lithium-ion batterij. U laadt de batterij op door de muziekspeaker via een USB-kabel op de netstroom of een ander apparaat aan te sluiten. Binnen drie uur is de accu helemaal opgeladen en verzorgt vervolgens maar liefst 15 uur non-stop tunes. Deze Bluetooth-luidspreker heeft tevens een audio jack 3.5 mm ingang, dit is de gebruikelijke poort voor standaard audioapparatuur en hierdoor kunt u bijvoorbeeld ook uw oortjes op de speaker aansluiten. Dit model is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren zoals rood, grijs en blauw. Welke kleur past het best bij u?

Andere producten in deze categorie
METALEN AFVALBAK - ROND - 75 L € 41,99 € 31,49
Klantenservice & Informatie