Bluetooth Speaker - SoundCore Select - Blauw

Momenteel helaas uitverkocht
Bluetooth Speaker - SoundCore Select - Blauw Vermogen: 12 Watt
Bluetooth Speaker - SoundCore Select - Blauw
Bluetooth Speaker - SoundCore Select - Blauw
Bluetooth Speaker - SoundCore Select - Blauw
Bluetooth Speaker - SoundCore Select - Blauw
   
Merk: SoundCore Select - Blauw,
Extra: IPX5 Waterdicht, NFC-verbinding
Audio ingang: Jack 3.5mm,
Voeding: Accu 24 uur (oplaadbaar via USB),
Bereik: Max. 20 meter,
Vermogen: 12 Watt.
Productcode: 3292537
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 49,99
€ 49,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3292537
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De SoundCore Select Bluetooth speaker met microfoon blauw levert dankzij dubbele drivers (twee keer 6W) en vernieuwde BassUp-technologie een verbluffend geluid. De Bluetooth-speaker heeft een IPX5 beschermingsfactor en kan dus wel tegen een spatje water. Het praktische design van deze compacte luidsprekerunit maakt het de ideale speaker om overal mee naartoe te nemen. De muziekspeaker heeft afmetingen van 165 x 45 x 54 mm. Geniet u ook graag in de auto van uw favoriete nummers? Koppel de SoundCore Bluetooth-luidspreker aan uw smartphone en neem probleemloos een telefoontje aan. Dankzij de ingebouwde microfoon is de unit namelijk te gebruiken als handsfree set.

24/7 muziekplezier

De SoundCore Select Bluetooth speaker met microfoon blauw heeft een enorm krachtige 4400 mAh batterij. Deze accu laadt u op via een USB-verbinding met de netstroom of een powerbank. Om de batterij helemaal op te laden dient de unit vijf uur in de stroom te zitten en vervolgens geniet u 24 uur lang van de beste tunes, dat zijn maar liefst 500 nummers. Tijdens het laden kunt u ook gewoon blijven luisteren. Bovenop de speakerunit bevinden zich volume en track buttons waarmee u het geluid eenvoudig harder en zachter kunt zetten. De Bluetooth-speaker heeft ook een aan/uitknop en een pairingfunctie.

Betrouwbaar bereik

De SoundCore Select Bluetooth speaker met microfoon blauw heeft dankzij Bluetooth v.4.2 tot op twintig meter afstand verbinding met uw mobiele apparaat. U kunt de luidsprekerunit handmatig verbinden of kiezen voor de one-touch NFC-technologie om een snelle verbinding tot stand te brengen. De muziekspeaker is ook uitgerust met een audio jack 3.5 mm poort, de gebruikelijke ingang voor audioapparatuur. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld uw oortjes op de speakerunit aan te sluiten. Wanneer u deze draadloze luidspreker bestelt ontvangt u tevens een micro-USB-aansluitkabel voor het opladen en een gebruikersgids waarin alle mogelijkheden en opties beschreven staan. Dit model is ook in het zwart verkrijgbaar.

Afmeting: 165 x 45 x 54 mm
Gewicht: 365 g / 12.9oz
Waterbestendig: IPX5
Bereik: 20m
Volume / Track Control: Ja
Handsfree-functie: Ja
Bass Boost: passieve radiator
Oplaadtijd: 5 uur
Ingang: 5V / 1A
Batterijcapaciteit: 4400mAh
Speeltijd: 24 uur
Stuuruitgang: 6W x 2
Bluetooth-versie: 4.2

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie