Bluetooth Speaker - Amazon echo dot 3

Merk: Amazon - Echo Dot 3,
Extra: Home assistant en ingebouwde microfoon,
Audio ingang: Jack 3.5mm, spraak en wifi,
Voeding: Netstroom.
Productcode: 3290354

1
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 89,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3290354
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 89,99Aantal 10-49: € 86,84Aantal 50-249: € 79,19Aantal 250+: € 71,99
Meer informatie over dit product

Deze populaire echo-apparaat is nu nog beter, met een nieuw ontwerp en een krachtigere luidspreker.

Echo Dot is een spraakgestuurde intelligente luidspreker met Alexa en ideaal voor elke kamer.
Vraag gewoon om muziek, het nieuws, informatie en nog veel meer. Je kunt ook mensen bellen met een echo-apparaat of de Alexa-app (Skype wordt binnenkort beschikbaar) en met spraakbesturing compatibele smart home-apparaten.

Vraag Alexa naar een nummer, artiest of muziekgenre op Amazon Music, Spotify, TuneIn en andere services. Met verschillende compatibele echovoorzieningen in verschillende kamers, kun je door het hele huis naar muziek luisteren. Luister naar Audible, radiostations en nog veel meer.

Maak het leven thuis gemakkelijk. Gebruik uw stem om timers in te stellen, lijsten uit te voeren of agenda-items en herinneringen te maken. Luister naar het nieuws, het weerbericht of verkeersinformatie. Vraag naar sportuitslagen, het bioscoopprogramma, openingstijden van het restaurant en nog veel meer.

Doe het licht aan voordat u opstaat, zet het koffiezetapparaat op weg naar de keuken of dim het licht van de bank als u tv kijkt. Bedien meerdere apparaten met een enkele spraakopdracht - sluit bijvoorbeeld de voordeur en schakel de lichten uit voordat u naar bed gaat.

Je kunt gemakkelijk andere mensen bellen met een echo-apparaat of de Alexa-app via een spraakopdracht (Skype is binnenkort beschikbaar). Gebruik Drop In om rechtstreeks verbinding te maken met andere compatibele echo-apparaten in uw huis.

Alexa heeft duizenden vaardigheden en er worden voortdurend nieuwe toegevoegd. Vaardigheden zijn als apps en helpen je bij alledaagse dingen. Speel games, verken het tv-programma op tv DIGITAL, houd fitnessdoelen bij met fitbit en nog veel meer. Vraag gewoon: "Alexa, wat zijn vaardigheden?"

Nieuwe vaardigheden worden dagelijks toegevoegd. Ontdek vaardigheden in de Skill-sectie van de Alexa-app of bezoek de Skills Store.

- Echo Dot is onze populairste spraakgestuurde luidspreker en biedt nu nog beter geluid vergeleken met de vorige generatie van de Echo Dot, evenals een nieuw ontwerp
- Alexa kan muziek afspelen, vragen beantwoorden, nieuws en weerberichten lezen, alarmen instellen, regel compatibele slimme apparaten voor thuisgebruik, en meer
- Stream liedjes van Amazon Music, Spotify, TuneIn en meer met krachtig geluid
- Je kunt mensen bellen met een echo-apparaat of de Alexa-app (Skype is binnenkort beschikbaar) via een spraakopdracht en ze berichten sturen. Maak direct verbinding met andere compatibele echo-apparaten in je huishouden via Drop In
- Alexa is constant bezig met leren en nieuwe functies en vaardigheden krijgen, zoals fitness-tracking, games en nog
veel meer . Vier verre microfoons zorgen ervoor dat Alexa je hoort aan de andere kant van de kamer ook. En als u compatibele echovoorzieningen in verschillende kamers installeert, kunt u het hele huis vullen met muziek
- Echo Dot kan ook via Bluetooth of een 3,5 mm audiokabel op uw luidsprekers worden aangesloten
- Regeling van compatibele lichten, thermostaten, deursloten en meer met alleen je stem

Specificaties

MerkAmazon - Echo Dot 3
ExtraHome assistant en ingebouwde microfoon
Audio ingangJack 3.5mm, spraak en wifi
VoedingNetstroom
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie