Bluetooth Speaker - Gembird

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Gembird,
Extra: Met LED lichteffecten,
Audio ingang: Jack 3.5mm. USB en Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 5 uur,
RMS vermogen: 6 Watt.
Productcode: 3263119
voorraad: 114
€ 29,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3263119
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 29,99Aantal 10-49: € 28,94Aantal 50-249: € 26,39Aantal 250+: € 23,99
Meer informatie over dit product

Met de Gembird SPK-BT-05 Bluetooth speaker met LED zwart steelt u de show op ieder feest. Deze draagbare wireless speaker heeft een compact design waardoor u de unit overal gemakkelijk mee naartoe neemt. De LED-effecten voegen een extra dimensie toe aan uw muziekervaring. Deze luidspreker is geschikt om muziek te streamen vanaf mobiele apparaten met een Bluetooth-ondersteuning. Naast draadloos nummers luisteren kunt u de muziekspeaker via de AUX-input ook op niet Bluetooth-apparaten aansluiten. Deze verbinding werkt via de audio jack 3.5 mm, de standaard poort voor audioapparaten. Daarnaast is het ook mogelijk om muziekbestanden af te spelen vanaf een micro SD kaart of een USB-stick (maximaal 32GB).

Interactief LED-effect

De LED-verlichting van de Gembird SPK-BT-05 Bluetooth speaker met LED zwart verandert van kleur en volgt het ritme van uw muzieknummers. De wireless verbinding (Bluetooth-versie 4.1) van deze luidsprekerbox houdt stand tot op 10 meter, dit betekent dat u uw smartphone of tablet op zak kunt hebben zonder dat het geluid onderbroken wordt. Dankzij de ingebouwde microfoon kan de multifunctionele speaker van Gembird kan tevens gebruikt worden als handsfree kit om mee te bellen, ideaal voor in de auto of wanneer u uw handen vol heeft wanneer u gebeld wordt. Het frequentiebereik van de Bluetooth-verbinding is van 2.402 GHz tot 2.480 GHz.

Geluidskwaliteit en batterijduur

Deze muziekspeaker heeft een frequentiebereik van minimaal 105Hz en maximaal 20kHz (80dB). Dankzij een RMS-vermogen van 10 Watt (2x5) kan de Gembird SPK-BT-05 Bluetooth speaker met LED zwart probleemloos een hoger wattage aan dan de meeste speakers in deze prijsklasse. De luidsprekerunit is uitgerust met een oplaadbare lithiumbatterij van 1200mAh. Deze batterij kan, wanneer helemaal opgeladen, u voorzien van vijf uur muziekgenot of handsfree bellen. In stand-by optie duurt het lang voordat de batterij leegloopt, deze dient namelijk pas weer geladen te worden na 300 uur in stand-by modus. Wanneer u deze muziekspeaker bestelt ontvangt u naast de Bluetooth-speaker zelf ook een USB-oplaadkabel en een audiokabel (beide 0.5 m lang) en een gebruikershandleiding.

Specificaties

MerkGembird
ExtraMet LED lichteffecten
Audio ingangJack 3.5mm. USB en Micro SD
VoedingAccu
Batterijduurtot 5 uur
RMS vermogen6 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie