Bluetooth Speaker - Gembird

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Bluetooth Speaker 'long play' Vermogen: 2 x 5 Watt
Bluetooth Speaker - Gembird
Bluetooth Speaker - Gembird
Bluetooth Speaker - Gembird
Bluetooth Speaker - Gembird
Bluetooth Speaker - Gembird
   
Merk: Gembird,
Audio ingang: Jack 3.5mm, USB en Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 12 uur,
RMS vermogen: 10 Watt.
Productcode: 3263118
voorraad: 1.002
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 29,99Aantal 10-49: € 28,94Aantal 50-249: € 26,39Aantal 250+: € 23,99
€ 29,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3263118
Meer informatie over dit product

De Gembird SPK-BT-04 Bluetooth speaker zwart is een multifunctionele, draadloze luidsprekerbox met een gebruiksvriendelijk en compact design. De draaglus van de langwerpige luidspreker maakt de unit extreem draagbaar en handig om mee te nemen. Deze portable Bluetooth-speaker heeft een minimaal frequentiebereik van 120Hz waardoor u lage bastonen kunt ervaren. Het maximale frequentiebereik van deze muziekspeaker is 20kHz. Deze luidspreker van het merk Gembird heeft een RMS-vermogen van maar liefst 10 Watt (2x5). Dit betekent dat de muziekluidspreker gedurende langere periodes 10 Watt kan verwerken zonder schade aan de onderdelen. De meeste speakers in deze prijsklasse hebben een lager RMS-vermogen en dit maakt de SPK-BT-04 een duurzame investering.

Draadloos muziek streamen

Met de Gembird SPK-BT-04 Bluetooth speaker zwart kunt u zonder draden van uw favoriete nummers genieten vanaf uw mobiele apparaten zoals smartphone, tablet en laptop. Het wireless signaal houdt stand tot op 10 meter dus de luidsprekerbox en uw smartphone kunnen ver uit elkaar liggen. De speakerbox kan tevens als handsfree systeem gebruikt worden. Daarnaast heeft de Bluetooth-speaker een AUX-poort (audio jack 2.5 mm) zodat ook uw apparaten die geen Bluetooth ondersteunen op deze muziekluidspreker aangesloten kunnen worden. Tevens heeft de audiospeaker een poort voor een micro SD-kaart en ook een USB-ingang (max 32GB) via welke u MP3-bestanden kunt afspelen.

12 uur non-stop beats

Dankzij een krachtige lithiumbatterij van 2000mAh is de Gembird SPK-BT-04 Bluetooth speaker zwart in staat om twaalf uur lang muziekplezier te leveren. U laadt de Gembird-speaker op via een micro-USB-kabel (80 cm), deze wordt samen met de 0.8 meter lange audiokabel en de gebruikersgids meegeleverd. De oplaadkabel heeft een 5V/1A input. De moderne en strakke Bluetooth-luidspreker heeft afmetingen van 235 x 55 x 55 millimeter en een S/N ratio van 83dB. Laat u de speaker soms op stand-by staan? Geen probleem, dit houdt de unit 500 uur vol. Voorbij zijn de dagen dat u van tunes wilde genieten en de luidspreker ineens leeg was.

- Draagbare Bluetooth luidspreker met super bass geluid.
- Voor draadloos muziek streamen, tot 10 meter bereik.
- Kan ook als handsfree kit gebruikt worden.
- Speelt tevens muziek direct van micro SD kaart of USB stick (max 32 GB).
- Krachtige batterij, tot 500 uur standbytijd, of 12 uur muziek streamen op één batterijlading.
- AUX-input, dus ook apparaten zonder Bluetooth kunnen met een audiokabel toch aangesloten worden.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie