Bluetooth Speaker - Nedis

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Extra: Ingebouwde microfoon,
Audio ingang: Jack 3.5mm en Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 4 uur,
RMS vermogen: 15 Watt.
Productcode: 3260491
leverbaar: 106
€ 39,99 (Incl. BTW)
Productcode: 3260491
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 39,99Aantal 10-49: € 38,59Aantal 50-249: € 35,19Aantal 250+: € 31,99
Meer informatie over dit product

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon metaal donkergrijs is een prachtige uit metaal vervaardigde luidspreker met een uitstekende geluidskwaliteit. De geluidsweergave heeft een piekstroom van 15 Watt (RMS 5W) en zo biedt de luidsprekerbox van het merk Nedis u draagbare muziekkwaliteit. De lichtgewicht speakerunit is ideaal voor onderweg. U neemt de luidsprekerbox mee naar uw vrienden voor een feest of luistert naar uw favoriete nummers in de auto. Wordt u gebeld? Dan drukt u aan de bovenzijde op het telefoon-icon en kunt u via de ingebouwde microfoon handsfree een telefoongesprek voeren. Dit stijlvolle speakermodel is ook beschikbaar in lichtgrijs en metalic.

Draadloos dansen

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon metaal donkergrijs is uitgerust met een krachtige lithium-ion batterij van 800 mAh. In slechts twee uur is deze batterij helemaal opgeladen en geeft u vervolgens vier uur lang muziekgenot. Tijdens het laden kunt u uiteraard gewoon door blijven luisteren. De geluidsspeaker laadt u op via een USB-verbinding met de netstroom of een ander apparaat, bijvoorbeeld uw notebook. De luidsprekerunit is geschikt voor streaming vanaf alle Bluetooth-ondersteunende apparaten zoals smartphones, tablets, laptops en televisies. De betrouwbare v.4.2 Bluetooth-verbinding houdt tot tien meter stand waardoor de box en uw draadloze apparaat ver van elkaar verwijderd kunnen zijn.

Minimalistisch en gebruiksvriendelijk

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon metaal donkergrijs heeft een strak en superstijlvol design. Aan één van de zijden van het ontwerp zitten handige bedieningsknoppen waarmee u het volume harder en zachter kunt zetten, nummers af kunt spelen, een telefoongesprek kunt beantwoorden en de geluidsspeaker uit kunt zetten. Aan een andere zijde bevinden zich een micro USB-poort en een audio jack 3.5 mm. Dit is de gebruikelijke aansluiting voor audioapparaten en dankzij deze ingang kunt u ook tunes beluisteren zonder Bluetooth-verbinding of uw oortjes op de unit aansluiten. Dit luidsprekermodel heeft een gevoeligheid van 85dB en een frequentiekarakteristiek van 120 Hz tot 18 kHz.

Specificaties

ExtraIngebouwde microfoon
Audio ingangJack 3.5mm en Micro SD
VoedingAccu
Batterijduurtot 4 uur
RMS vermogen15 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie