Bluetooth Speaker - Nedis

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Luidspreker met Bluetooth® | 15 W | Metaalbewerkt ontwerp | Gunmetal Met een ingebouwde microfoon kunt u de luidspreker gebruiken om te bellen en gebeld te worden wanneer hij aan uw smartphone is gekoppeld - vergeet alleen niet eerst de muziek wat zachter te zetten!
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
   
Extra: Ingebouwde microfoon,
Audio ingang: Jack 3.5mm en Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 4 uur,
RMS vermogen: 15 Watt.
Productcode: 3260491
leverbaar: 153
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 39,99Aantal 10-49: € 38,59Aantal 50-249: € 35,19Aantal 250+: € 31,99
€ 39,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3260491
Meer informatie over dit product

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon metaal donkergrijs is een prachtige uit metaal vervaardigde luidspreker met een uitstekende geluidskwaliteit. De geluidsweergave heeft een piekstroom van 15 Watt (RMS 5W) en zo biedt de luidsprekerbox van het merk Nedis u draagbare muziekkwaliteit. De lichtgewicht speakerunit is ideaal voor onderweg. U neemt de luidsprekerbox mee naar uw vrienden voor een feest of luistert naar uw favoriete nummers in de auto. Wordt u gebeld? Dan drukt u aan de bovenzijde op het telefoon-icon en kunt u via de ingebouwde microfoon handsfree een telefoongesprek voeren. Dit stijlvolle speakermodel is ook beschikbaar in lichtgrijs en metalic.

Draadloos dansen

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon metaal donkergrijs is uitgerust met een krachtige lithium-ion batterij van 800 mAh. In slechts twee uur is deze batterij helemaal opgeladen en geeft u vervolgens vier uur lang muziekgenot. Tijdens het laden kunt u uiteraard gewoon door blijven luisteren. De geluidsspeaker laadt u op via een USB-verbinding met de netstroom of een ander apparaat, bijvoorbeeld uw notebook. De luidsprekerunit is geschikt voor streaming vanaf alle Bluetooth-ondersteunende apparaten zoals smartphones, tablets, laptops en televisies. De betrouwbare v.4.2 Bluetooth-verbinding houdt tot tien meter stand waardoor de box en uw draadloze apparaat ver van elkaar verwijderd kunnen zijn.

Minimalistisch en gebruiksvriendelijk

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon metaal donkergrijs heeft een strak en superstijlvol design. Aan één van de zijden van het ontwerp zitten handige bedieningsknoppen waarmee u het volume harder en zachter kunt zetten, nummers af kunt spelen, een telefoongesprek kunt beantwoorden en de geluidsspeaker uit kunt zetten. Aan een andere zijde bevinden zich een micro USB-poort en een audio jack 3.5 mm. Dit is de gebruikelijke aansluiting voor audioapparaten en dankzij deze ingang kunt u ook tunes beluisteren zonder Bluetooth-verbinding of uw oortjes op de unit aansluiten. Dit luidsprekermodel heeft een gevoeligheid van 85dB en een frequentiekarakteristiek van 120 Hz tot 18 kHz.

• Uit metaal vervaardigd ontwerp - ziet er even goed uit als hij klinkt
• Ingebouwde batterij van 800 mAh - voor vier uur speeltijd zonder tussentijds opladen
• Lichtgewicht luidspreker - met een zwaar geluid
• Ingebouwde microfoon - zodat u direct via de luidspreker kunt bellen en gebeld worden

Aansluiting Bluetooth
Microfoon Ingebouwde Microfoon
Materiaal Metaal
Bluetooth-versie v4.2
Ingang(en) 1x Micro-USB 1x 3.5mm
Stekkertype USB
Capaciteit 800 mAh
Frequentie bereik 2.402...2.480 GHz
Frequentiekarakteristiek 120 Hz...18 kHz (+/- 3 dB)
Gevoeligheid 85 dB
Impedantie 4 Ohm
Incl. batterijen Built-In Lithium-Ion
Laadtijd 2 uur
Max. frequentie 2.480 GHz
Maximum Play Time 4 uur
Min. frequentie 2.402 GHz
Operating Distance 10 m
Piek uitgangsvermogen 15 W
RMS 5 W

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie