Bluetooth Speaker - Nedis

Momenteel helaas uitverkocht
Extra: Ingebouwde microfoon,
Audio ingang: Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 3 uur,
RMS vermogen: 3 Watt.
Productcode: 3260490
€ 24,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3260490
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 24,99Aantal 10-49: € 24,12Aantal 50-249: € 21,99Aantal 250+: € 19,99
Meer informatie over dit product

De Nedis SPBT1001GY donkergrijze bluetooth speaker is een stijlvolle en handige luidspreker. Met zijn ronde en platte vorm en metalen behuizing straalt hij klasse uit. Dit maakt de speaker uitermate geschikt om ergens midden in uw woning neer te zetten, ongeacht de interieurstijl. U zult er een hoop complimenten over ontvangen. Maar niet alleen het ontwerp is mooi, want ook het geluid is erg goed, zeker voor zo’n compacte en draadloze speaker. Tel daar de aanwezigheid bij op van de ingebouwde accu, die ongeveer 3 uur meegaat voordat deze opnieuw opgeladen dient te worden, en u krijgt deze handzame en goede speaker.

Manieren van verbinding maken

Er zijn verschillende manieren om deze Nedis SPBT1001GY donkergrijze bluetooth speaker te gebruiken. De makkelijkste manier is om gebruik te maken van Bluetooth. Als uw audioapparaat, bijvoorbeeld de smartphone, tablet of laptop, ook Bluetooth-connectiviteit heeft, dan is verbinding maken een fluitje van cent. Zet Bluetooth aan en het apparaat in kwestie maakt direct verbinding met deze draadloze luidspreker van het merk Nedis. Op deze manier heeft u direct een kwalitatieve draadloze speaker waarmee u versterkt naar al uw muziek, luisterboeken, podcasts en andere audiobestanden luistert. Deze speaker is trouwens donkergrijs van kleur, maar we verkopen hem ook in een roze en lichtgrijze kleur.

Geen Bluetooth?

Heeft u geen Bluetooth? Dan is het ook mogelijk om een micro SD-kaartje te pakken, hier via uw computer allerlei MP3-bestanden op te zetten en deze vervolgens met de speaker af te spelen. Op deze manier kunt u altijd van de luidspreker gebruikmaken, ook als u geen Bluetooth op uw apparaat heeft. Welke optie u ook kiest, Bluetooth of een micro SD-kaartje, alles werkt draadloos,. Er is verder een ingebouwde accu aanwezig die, mits volledig opgeladen, ongeveer 3 uur audio kan afspelen. Neem de speaker dus mee naar een tuinfeest, een gezellige BBQ met vrienden en/of familie et cetera. Door de goede geluidskwaliteit van de luidspreker kunt u hem prima gebruiken om leuke liedjes mee af te spelen om de sfeer te verhogen.

Specificaties

ExtraIngebouwde microfoon
Audio ingangMicro SD
VoedingAccu
Batterijduurtot 3 uur
RMS vermogen3 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie