Bluetooth Speaker - Nedis

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Extra: Multiroom speaker,
Audio ingang: Jack 3.5mm en USB,
Voeding: Netstroom,
RMS vermogen: 50 Watt.
Productcode: 3252265
voorraad: 1
€ 119,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3252265
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 119,99Aantal 10-49: € 115,79Aantal 50-249: € 105,59Aantal 250+: € 95,99
Meer informatie over dit product

Slim verbonden
Deze draadloze (Wi-Fi) luidspreker knalt er een 150 watt-geluidservaring van de hoogste kwaliteit uit. De luidspreker, onderdeel van het N-Play-assortiment van Nedis®, ondersteunt een multiroom geluidservaring die u met één druk op de knop kunt bedienen.
De luidspreker kan worden gebruikt als een standalone aanvulling op uw luisterplezier – deze kan ook worden gekoppeld aan andere aangesloten apparaten met behulp van onze intuïtieve app (bijgeleverd) om een multiroom geluidssysteem te creëren – en op afstand te bedienen.

Een rijk geluid
Met een piekvermogen van 150 watt levert deze draadloze luidspreker zeker een rijk, genuanceerd, solide geluid, of het volume nu laag of hoog staat.

Houd zelf de regie
Bovendien kunt u met de eenvoudig te gebruiken N-Play-app (bijgeleverd) deze en andere aangesloten luidsprekers bedienen vanaf uw smartphone of tablet nadat u deze hebt verbonden met uw Wi-Fi-router.
Geniet van een multiroom geluidssysteem
En dan wordt het leuk: u kunt deze draadloze luidspreker koppelen aan andere luidsprekers in het huis en muziek streamen via Spotify, iHeartRadio en andere services. Maak verbinding met Wi-Fi om overal in huis van muziek te genieten.

Over het Nedis® N-Play-assortiment
We willen tegenwoordig meer van onze luidsprekers; we willen een fantastisch geluid en ook een stijlvol uiterlijk. Maar wat steeds belangrijker wordt, is connectiviteit en controle.
Welkom bij de volgende generatie luidsprekers.

Het Nedis® N-Play-assortiment biedt u slimme luidsprekers die fantastisch klinken en er fantastisch uitzien, maar waarmee u ook uw muziek kunt bedienen in veel verschillende ruimtes en luidsprekers aan elkaar kunt koppelen voor fantastische soundscapes.

Dankzij een eenvoudig te gebruiken app hebt u draadloos, op afstand en rechtstreeks de controle over de muziek in elke kamer van uw huis. En Wi-Fi, Qplay en Linkplay bieden allemaal een keuze uit slimme manieren om uw luidsprekers te verbinden en in meerdere kamers te bedienen.

- Aansluiting Wi-Fi
- Kleur Grijs
- Materiaal ABS
- Ingang(en) 1x 3.5mm
1x RJ45
1x USB
- Stekkertype Euro / Type C (CEE 7/16)
- Frequentie bereik 2.412...2.484 GHz
- Frequentiekarakteristiek 50 Hz...20 kHz (-3 dB)
- Gevoeligheid 85 dB
- Max. frequentie 2.484 GHz
- Min. frequentie 2.412 GHz
- Multiroom Functionality Ja
- RMS 50 W

Specificaties

ExtraMultiroom speaker
Audio ingangJack 3.5mm en USB
VoedingNetstroom
RMS vermogen50 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie